Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξυπνα μυστικά για να μυρίζεις όμορφα από το πρωί έως το βράδυ!

1 Σεπτεμβρίου 2017 10:03
Έξυπνα μυστικά για να μυρίζεις όμορφα από το πρωί έως το βράδυ!

Ποια γυναίκα δε θέλει να μυρίζει υπέροχα; Η μυρωδιά μιας γυναίκας, μπορεί να σε αιχμαλωτίσει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όταν μυρίζεις υπέροχα, οι άντρες -και όχι μόνο αυτοί- μαγνητίζονται από την αύρα σου και σε βλέπουν διαφορετικά.

Από την Έλενα Φάκου

Τι πρέπει λοιπόν να κάνεις για να μυρίζεις υπέροχα; Θα σου περιγράψω τη δική μου ρουτίνα αρωματοθεραπείας, η οποία πραγματικά λειτουργεί και μπορείς να την προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έκλεισε»! Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του «Sunday Live Show» στον ΑΝΤ1!

Αρχικά απολαμβάνεις το μπάνιο σου, αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση σε μπανιέρα, αν πάλι όχι, τότε απλά κάνεις το ντους σου. Χρησιμοποίησε το αφρόλουτρο της αρεσκείας σου, ή το σαπούνι που σου αρέσει και έχει υπόψιν σου, ότι το άρωμα του θα σε αναζωογονήσει κατά τη διάρκεια του μπάνιου σου. Στη συνέχεια, απλά θα σου έχει αφήσει μια μικρή αίσθηση, επειδή πάνω στο δέρμα σου θα μπουν κι άλλα προϊόντα τα οποία θα εμπλουτίζουν τη μυρωδιά.Μικρή συμβουλή: Τρεις φορές την εβδομάδα, κάνε και scrub σώματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νυχτοπερπατήματα για την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου! Το κέρασμα και η φωτογραφία!

Μετά το μπάνιο σου, φόρεσε μια ενυδατική κρέμα σώματος η οποία καλό θα είναι να έχει μια διακριτική μυρωδιά, αφού δεν θα μείνει μόνη της, αλλά θα καλυφθεί από το άρωμά σου. Συμβουλή: Oπωσδήποτε χρησιμοποιείς αποσμητικό για τις μασχάλες σου το οποίο αναμειγνύεις με την κρέμα σώματός σου. Τέλος φοράς το άρωμά σου. Αν είναι ελαφρύ, βάζεις πολύ. Αν είναι βαρύ, λιγότερο. Συμβουλή: Στα πέλματα των ποδιών σου χρησιμοποιείς πιο βαριά ενυδατική κρέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Η εντυπωσιακή και στιλάτη φούστα που θα απογειώσει την εμφάνισή σου! (Photo)

Φοράς τα ρούχα σου και στη συνέχεια ξαναψεκάζεις με το άρωμά σου πάνω από τα ρούχα σου. Θα μυρίζεις υπέροχα όλη την ημέρα και θα σου το λένε όλοι!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share