Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μετά από αυτό θα σκεφτείτε πολύ να ξαναχρησιμοποιήσετε τον βραστήρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας!

31 Αυγούστου 2017 17:35
Μετά από αυτό θα σκεφτείτε πολύ να ξαναχρησιμοποιήσετε τον βραστήρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας!

Αν είστε από εκείνους τους τύπους που θέλουν το πρωινό καφεδάκι τους ακόμα και όταν βρίσκονται σε ταξίδι, ενώ διαμένουν σε ξενοδοχείο και χρησιμοποιούν το βραστήρα γι' αυτό το σκοπό, τότε μάλλον αυτό το άρθρο δε θα σας ευχαριστήσει και πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Βουτσάς: Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τον ερχομό ενός δεύτερου μωρού!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του twitter αναρωτήθηκε με ένα tweet του αν έχει κάποιον γνωστό ή φίλο που να καθαρίζει τα εσώρουχά του στο βραστήρα του ξενοδοχείου, γιατί άκουσε ότι συμβαίνει τυχαία από ένα φίλο του.


Ευτυχώς, υπήρξαν κάποιοι χρήστες που σχολίασαν πολύ λογικά ότι είναι κάπως «άρρωστο» να πλένει ο οποιοσδήποτε το εσώρουχό του στο βραστήρα του δωματίου, στον οποίο αργότερα ο ίδιος και ένα σωρό άλλοι θα βράσουν νερό για να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιχειρηματίας πλήρωσε τον υπέρογκο ΕΝΦΙΑ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: Το τεράστιο ευχαριστώ της οργάνωσης!
Επειδή, όμως, αυτοί οι δύο ενδεικτικοί χρήστες του twitter δεν είναι ο κανόνας κι επειδή ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το ποιοι διέμεναν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου πριν από εσάς, καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε να πιείτε τον πρωινό καφέ σας εκτός δωματίου του ξενοδοχείου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share