Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Δοκίμασέ το! Το φυσικό προϊόν που έχεις στην κουζίνα σου και «τελειώνει» τα σπυράκια

11 Αυγούστου 2017 10:30
Δοκίμασέ το! Το φυσικό προϊόν που έχεις στην κουζίνα σου και «τελειώνει» τα σπυράκια

Και όμως, υπάρχει ένα φυσικό προϊόν που το έχουμε σχεδόν όλοι στο ντουλάπι της κουζίνας μας και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο να καταπραύνει τα σπυράκια όταν μας ταλαιπωρούν.

Μιλάμε για το ταπεινό σε όλους μας ξύδι, με τις μεγάλες όμως αντισηπτικές ιδιότητες καθώς είναι φυσικό αντισηπτικό.

Το ξύδι θεωρείται αποτελεσματικό με τα σπυράκια, διότι αφενός σκοτώνει τα βακτήρια που τα προκαλούν και αφετέρου, αποκαθιστά τη σωστή ισορροπία του pH στο δέρμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων: Αυτοί είναι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που νοσηλεύονταν δωρεάν στο Ερρίκος Ντυνάν!

Εφαρμόσετε το ξύδι απευθείας στο σπυράκι, χρησιμοποιώντας μια αναλογία ένα μέρος ξύδι σε τρία μέρη νερού. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι στο ξύδι και εφαρμόστε άμεσα στο σπυράκι για τουλάχιστον 10 λεπτά. Εφαρμόστε ξανά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας για να συνεχίσει το σπυράκι να στεγνώνει. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα μετά την θεραπεία για να αποφευχθεί η ξήρανση του δέρματος.

Εσείς από την πλευρά σας φροντίστε ώστε το ξύδι να είναι καλύτερα αφιλτράριστο μηλόξυδο το οποίο μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα υγιεινής διατροφής.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share