Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκέφτεσαι να το γυρίσεις στο μελαχρινό: Δες 12 celebrities που το τιμούν και τους πάει πολύ!

8 Αυγούστου 2017 23:41
Σκέφτεσαι να το γυρίσεις στο μελαχρινό: Δες 12 celebrities που το τιμούν και τους πάει πολύ!

Ψηλές, κοντέ, ξανθές, μελαχρινές… όλες καλές», έλεγε ένα τραγούδι του Χαριτοδιπλωμένου κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανθές vs Μελαχρινές: 5 λόγοι που κάνουν τις δεύτερες ακαταμάχητες!

Κάθε κατηγορία γυναικών έχει τα δικές της «δυνατές» εκπροσώπους, αλλά εμείς είπαμε να εστιάσουμε στα μελαχρινά «αστέρια» της showbiz, ελληνικής και διεθνούς.

Ξεχωρίσαμε αυτές που μας αρέσουν περισσότερο, κι ελπίζουμε να συμφωνείτε:

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν την λες μελαχρινή, μελαχρινή, περισσότερο "σκούρα καστανή", αλλά σίγουρα είναι μία από τις αγαπημένες μας διάσημες σκουρομάλλες.

Kim Kardashian: Θα της συγχωρέσουμε το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό έγινε "πλατινέ- ξανθιά". Η Kim ανήκει στα "αστέρια" της λίστας με τις μελαχρινές.

Τόνια Σωτηροπούλου: Η μεσογειακή της εικόνα διεκδικεί μια θέση στη διεθνή showbiz, και τα μαλλιά της λειτουργούν κάπως ως "σήμα- κατατεθέν"

Angelina Jolie: Η πιο διάσημη μελαχρινή - μετά ή πριν την Kim, δεν έχουμε αποφασίσει- της υφηλίου και μία από τις πιο σέξι παρουσίες, γενικώς.

Έλενα Παπαρίζου: Έχει δοκιμάσει κι άλλες αποχρώσεις στα μαλλιά της, αλλά για εμάς θα είναι πάντα εκείνο το μελαχρινή κορίτσι από τη Σουηδία που, μεταξύ άλλων, έφερε τη νίκη της Eurovision στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλομοίρα: Η κατάθλιψη στην εγκυμοσύνη και ο άνθρωπος που ήταν δίπλα της στα δύσκολα!

Μαίρη Συνατσάκη: Άλλη μια μελαχρινή που λατρεύουμε να παρακολουθούμε στα επαγγελματικά, αλλά και στιλιστικά της βήματα.

Victoria Beckham -Eva Longoria: Οι "κουμπάρες" είναι και δυο από τις πιο διάσημες μελαχρινές - της οποίες θα ήταν ψέμα να πούμε ότι δεν της θαυμάζουμε, κυρίως για το στιλ τους!

Νικολέττα Ράλλη: H παρουσιάστρια κι ηθοποιός ξεχωρίζει και για την κόμη της.

Megan Fox: Πολλοί έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν και "νέα Jolie", αλλά η ηθοποιός διαθέτει τη δική της (μελαχρινή) γοητεία.

Ισμήνη Νταφοπούλου: Ταξίδεψε στην Αμερική για να εκπροσωπήσει τη ελληνική ομορφιά στον διαγωνισμό Miss Universe, και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερη επιλογή από μία μελαχρινή καλλονή γι' αυτή τη "δουλειά"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο τραγουδιστής και το φλαμίνγκο του: Η χιουμοριστική φωτογραφία του Βαλάντη στην παραλία!

Kate Middleton: Αν και Βρετανίδα, η μέλλουσα βασίλισσα των Βρετανών φέρνει περισσότερα σε μεσογειακή γυναίκα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share