Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έλαιο κάκτου: Το νέο trend στην ομορφιά και την περιποιήσή μας!

29 Ιουλίου 2017 15:52
Έλαιο κάκτου: Το νέο trend στην ομορφιά και την περιποιήσή μας!

Με δεδομένο ότι το δέρμα μας είναι ένας δυναμικός οργανισμός που με το πέρασμα των χρόνων και την επιρροή των συνθηκών, αλλάζει, οι γυναίκες αναζητούμε διαρκώς νέες λύσεις για τη φροντίδα και την περιποίηση του.

Στην προσπάθεια μας αυτή, στρεφόμαστε ολοένα και περισσότερο στα φυσικά προϊόντα, τα οποία είναι εξαιρετικά δραστικά και αποτελεσματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Με μελτέμια μας υποδέχεται η νέα εβδομάδα - Μέχρι και 9 μποφόρ οι άνεμοι υποστηρίζει ο Καλλιάνος!

Από αυτά ξεχωρίζουν με διαφορά τα φυτικά έλαια τα οποία χάρη στα θρεπτικά τους συστατικά συμβάλλουν στη διατήρηση και τόνωση της ομορφιάς μας, ενώ παράλληλα είναι ευχάριστα κατά τη χρήση τους, μιας και έχουν απολαυστικό άρωμα και ιδιαίτερα βελούδινη υφή.

Αν μέχρι τώρα γνωρίζατε μόνο πληροφορίες σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες φυτικών ελαίων, όπως το argan oil, το tea tree oil ή το έλαιο jojoba, ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε το θαυματουργό, σύμφωνα με τους ειδικούς, έλαιο κάκτου.



Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, έχει σπουδαία αντιγηραντική και μαλακτική δράση, ενώ προστατεύει το δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Το έλαιο κάκτου προλαμβάνει την απώλεια της υγρασίας από το δέρμα, η οποία και είναι απαραίτητη για την υγιή του όψη.

Αποκαθιστά τη σταθερότητα και τον τόνο του δέρματος, χαρίζοντας του τη φωτεινότητα που χρειάζεται για να δείχνει πάντοτε νεανικό και ξεκούραστο.

Ακόμη, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της.

Καταπολεμά τις ρυτίδες, οι οποίες θέλοντας και μη κάνουν την εμφάνιση τους στο πρόσωπο, αμβλύνοντας τον αριθμό και το βάθος τους.

Το νέο αυτό beauty secret περιέχει φλαβονοειδή τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και προστατεύουν από πιθανή μελλοντική καταστροφή των κυττάρων.

Η επιδερμίδα όμως δεν είναι το μοναδικό σημείο του σώματος το οποίο το συγκεκριμένο έλαιο φροντίζει και τονώνει.

Τα Ω-3 λιπαρά του ενισχύουν την ανάπτυξη της τρίχας, προλαμβάνουν την τριχόπτωση, χαρίζουν στα μαλλιά βελούδινη, απαλή υφή, κάνοντας τα πιο λαμπερά από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το εξωφρενικό ποσό που έλαβε η Φαίη Σκορδά για μια και μόνο διαφήμιση στο Instagram!

Το έλαιο κάκτου δεν δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση κατά την εφαρμογή του, καθώς η υφή του είναι ελαφριά και απορροφάται εύκολα.

πηγή:bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share