Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δες πώς θα περάσεις τις διακοπές σου με ενέργεια στο full!

28 Ιουλίου 2017 16:59
Δες πώς θα περάσεις τις διακοπές σου με ενέργεια στο full!

Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν κάθε καλοκαίρι για να... σημάνει η ώρα των διακοπών!

Τα σχολεία έκλεισαν, οι άδειες προγραμματίστηκαν, οι κρατήσεις σε εισιτήρια και ξενοδοχεία έγιναν και η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Τι γίνεται όμως όταν εσύ νιώθεις ένα... ερείπιο; Κάτι το άγχος, κάτι οι εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής, κάτι η πίεση να τα προλάβεις όλα, δε θέλει και πολύ για να χτυπήσει ο οργανισμός σου “limit down”. Κι εκεί που ήσουν έτοιμος για ένα super καλοκαίρι, αισθάνεσαι εξαντλημένος πριν καλά καλά πατήσεις το πόδι σου στο νησί!

Μην ανησυχείς, όλοι το έχουμε περάσει κατά καιρούς! Και είναι λογικό! Όταν βρίσκεσαι σε μια διαρκή υπερένταση με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ο οργανισμός σου μπαίνει σε... non stop ρυθμούς για να ανταποκριθεί, με αποτέλεσμα τη στιγμή που θα χαλαρώσεις να χτυπήσει το καμπανάκι της εξάντλησης!

Για να μη σου βγει λοιπόν ξινό το φετινό καλοκαίρι και... μεταφέρεσαι από καναπέ σε κρεβάτι και το αντίστροφο, εμείς σου έχουμε τη λύση για να ανακτήσεις τη χαμένη σου ενέργεια και να πάρεις πάλι τα πάνω σου!

Το μυστικό ακούει στο όνομα Fast & Up, και πρόκειται για τις νέες πολυβιταμίνες με μέταλλα και αμινοξέα, που χαρίζουν ενέργεια στη στιγμή, ενώ παράλληλα βοηθούν στην άμεση αποκατάσταση μετά από έντονη άσκηση. Κυκλοφορούν σε μορφή αναβράζοντος δισκίου με ευχάριστη γεύση πορτοκαλιού και με ελάχιστες θερμίδες, ενώ περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την άμεση τόνωση του οργανισμού.

Φέτος το καλοκαίρι βάλε το Fast & Up στην καθημερινότητά σου για ενέργεια στο full! Κυκλοφορεί σε όλα τα φαρμακεία με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals (http://www.smpharmaceuticals.com).

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share