Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4 tips αρκούν για να εξαφανίσετε μια για πάντα το λίπος γύρω από την μέση!

25 Ιουλίου 2017 09:38
4 tips αρκούν για να εξαφανίσετε μια για πάντα το λίπος γύρω από την μέση!

Θέλει προσπάθεια και πείσμα για να εξαφανιστεί αυτό το είδος λίπους. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας δώσουμε τη λύση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η κορούλα μου έφυγε στον αέρα και κατέληξε στην θάλασσα" - Σπαράζει καρδιές ο πατέρας της άτυχης Κατερίνας!

Βήμα 1ο:

Προσπαθήστε να τα τρώτε υγιεινά. Η μείωση των μεγεθών των μερίδων σας, των συνολικών θερμίδων και της ποσότητας κορεσμένων λιπαρών που τρώτε μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε το βάρος συνολικά. Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας δημητριακά ολικής άλεσης, φρούτα, λαχανικά και άπαχο κρέας.

Βήμα 2ο:

Ξεκινήστε άσκηση για να απομακρύνετε το λίπος της μέσης. Τα αποτελέσματα από μια μελέτη του πανεπιστημίου του Δούκα, έδειξαν ότι οι άνθρωποι που πραγματοποίησαν αερόβια άσκηση υψηλής έντασης - έως 30 χλμ εβδομαδιαίως - έχασαν το περισσότερο λίπος γύρω από τη μέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και απολαμβάνει τις βουτιές του σε ιδιωτική πισίνα! (photos)

Βήμα 3ο:

Οι κοιλιακοί σας. Βάλτε στο πάτωμα ένα λεπτό στρωματάκι γυμναστικής και ανασηκώστε με τα χέρια σας το κεφάλι προς τα γόνατά σας σφίγγοντας τους μύες της κοιλιάς. Μείνετε στη θέση αυτή για 10 δευτερόλεπτα και χαλαρώστε. Κάντε αυτό άλλες 10 φορές.

Βήμα 4ο:

Υποστηρίζεται ότι η κατανάλωση πολλών φυτικών ινών μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, οπότε τρώτε φαγητά πλούσια σε φυτικές ίνες. Επίσης μελέτες έχουν δείξει ότι ειδικά οι διαλυτές ίνες μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη μείωση του λίπους της κοιλιάς. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε περισσότερες ίνες είναι να φάτε πολλά φυτικά τρόφιμα όπως λαχανικά και φρούτα. Τα όσπρια είναι επίσης μια καλή πηγή, καθώς και ορισμένα δημητριακά όπως η βρώμη.

Μη χάνετε χρόνο εφαρμόστε αμέσως με τις συμβουλές που σας δώσαμε και θα δείτε αποτελέσματα πολύ γρήγορα, αρκεί να δείξετε πείσμα, υπομονή και πειθαρχία! Εμείς δεν έχουμε παρά να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία και δύναμη!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share