Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δώσε στον οργανισμό σου energy boost στη στιγμή!

21 Ιουλίου 2017 18:33
Δώσε στον οργανισμό σου energy boost στη στιγμή!

Σε όλους μας έχει τύχει να περνάμε περιόδους -και συχνά μεγάλες- όπου αισθανόμαστε κουρασμένοι, χωρίς καθόλου όρεξη και ενέργεια!

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, το άγχος, η έντονη σωματική δραστηριότητα, οι υψηλές θερμοκρασίες, ιώσεις που μπορεί να μας ταλαιπωρούν, τα παρατεταμένα ωράρια στη δουλειά, αλλά και η έντονη σωματική άσκηση μας δημιουργούν ένα αίσθημα κόπωσης και εξάντλησης το οποίο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και δραστικά!

Όποια κι αν είναι η αιτία που νιώθετε ότι τα επίπεδα της ενέργειάς σας έχουν φτάσει στο μηδέν μην αφήσετε τον οργανισμό σας να εξαντληθεί και ειδικά αυτήν την εποχή που έχετε μπροστά σας την πολυπόθητη άδεια και τις διακοπές σας!

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε πάντα μαζί σας είναι το Fast & Up που κυκλοφορεί με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals!

Πρόκειται για ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με μέταλλα και αμινοξέα το οποίο θα δώσει στην οργανισμό σας ενέργεια και ευεξία στη στιγμή και θα συμβάλλει στην άμεση αποκατάσταση μετά από έντονη σωματική άσκηση. Κυκλοφορεί σε αναβράζοντα δισκία, με ελάχιστες θερμίδες και περιέχει ό,τι ακριβώς χρειαζόσαστε για ένα energy boost!

Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals (www.smpharmaceuticals.com).

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share