Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πιο αποτελεσματικό κόλπο για να κρύψεις την κυτταρίτιδα και να φορέσεις τις κοντές σου φούστες!

11 Ιουλίου 2017 16:27
Το πιο αποτελεσματικό κόλπο για να κρύψεις την κυτταρίτιδα και να φορέσεις τις κοντές σου φούστες!

Η κυτταρίτιδα είναι κάτι που πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι θα μας απασχολεί αιωνίως. Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι που μπορείς να την εξαλείψεις όμως χρειάζονται χρόνο και σίγουρα κόπο.

Αν για τους δικούς σου λόγους δεν έχεις προλάβει να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και έχει έρθει η ώρα να βάλεις το αγαπημένο σου σορτς ή φούστα και δεν μπορείς , σου έχουμε μια λύση της στιγμής που θα σε βοηθήσει.

Κορίτσια όπως έχουμε τα κατάλληλα make-up για να καλύψουμε το σπυράκι ή την πανάδα που βγήκε στο πρόσωπό μας, έτσι υπάρχουν αντίστοιχα και για το σώμα.

Make-up ποδιών

Μπορείς να τα βρεις στην απόχρωση που σου ταιριάζουν αν και εμείς σου προτείνουμε τουλάχιστον 1 με δύο τόνους πιο σκούρο για τα πόδια. Ως γνωστών το μαύρισμα εκτός του ότι αδυνατίζει την όψη μας καλύπτει και τις ενοχλητικές λακουβίτσες.

Εκεί όπου εμφανίζεται το πρόβλημα της κυτταρίτιδας εφάρμοσε αρκετό προϊόν και φρόντισε να το απλώσεις καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 35 καλοκαιρινά σχέδια για μανικιούρ που θα λατρέψεις!

Επειδή δεν θέλουμε να κάτσεις κάπου και να ξεβάψεις λερώνοντας τον καναπέ των φίλων σου ή του μαγαζιού, φρόντισε να βρεις ένα προϊόν που να στεγνώνει πάρα πολύ καλά διότι σε αντίθετη περίπτωση θα έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση.

Το Youweekly έκανε έρευνα για σένα και μόνο και σου προτείνει:

ARTDECO SPRAY ON LEG FOUNDATION 17.20 € θα το βρεις εδω

SALLY HANSEN Airbrush Legs 9.50€ Θα το βρεις εδώ

ΜΑC Face and Body Foundation 25,60 €. Θα το βρεις εδώ

Extra Tip: Αφού έχεις βεβαιωθεί ότι το προϊόν έχει στεγνώσει πολύ καλά βάλε κάποιο λαδάκι από πάνω. Να ξέρεις ότι η γυαλάδα προκαλεί οφθαλμαπάτη και πάντα το δέρμα μας φαίνεται πιο σφιχτό και λείο, όπως ακριβώς όταν βάζουμε lipgloss στα χείλη μας.

πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share