Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάρτε ιδέες: 4 γρήγορα χτενίσματα για βρεγμένα μαλλιά που θα σου λύσουν τα χέρια! (Video)

5 Ιουλίου 2017 17:33
Πάρτε ιδέες: 4 γρήγορα χτενίσματα για βρεγμένα μαλλιά που θα σου λύσουν τα χέρια! (Video)

Δεν είναι φανταστικά αυτά τα πρωινά που σηκώνεστε από το κρεβάτι, κάνετε ντουζ,στεγνώνετε τα μαλλιά σας, απλώνετε προϊόν hair styling, τα φορμάρετε και σχηματίζετε τέλειες μπούκλες και φύγατε από το σπίτι ήρεμη και γεμάτη ενέργεια.

Μισό λεπτό. Ποτέ δεν συμβαίνει αυτό. Άλλωστε ποιος έχει τόσο χρόνο το πρωί (και) για hair styling;

Μάλλον κανείς. Το πιθανότερο είναι πως, ειδικά το καλοκαίρι που ξέρετε ότι με τη ζέστη θα στεγνώσουν μέχρι να πείτε «πιστολάκι», όχι μόνο δεν τα φτιάχνετε, αλλά δεν μπαίνετε καν στη διαδικασία να τα στεγνώσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των γυναικών του Survivor στον ημιτελικό! Ποιες έκλεψαν την παράσταση και ποιες κρίνονται κακοντυμένες;

Κι έτσι, συνήθως, το μόνο φορμάρισμα που έχουν τα μαλλιά σας πριν βγείτε από το σπίτι είναι αυτό που τους έχετε κάνει στο ασανσέρ καθώς κοιτάζεστε στον καθρέφτη ή μια πρόχειρη αλογοουρά.

Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο στις αλογοουρές και στο ότι με αυτές κερδίζετε πολύτιμο χρόνο, αλλά δεν θα ήταν υπέροχο αν ξέρατε μερικά εύκολα χτενίσματα που εφαρμόζουν τέλεια σε βρεγμένα από το ντουζ μαλλιά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 21 πράγματα που σίγουρα δεν γνώριζες για του Ψυρρή! (Photos)

Θα ήταν. Και το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζονται μαγικά για να τα πετύχετε και μόνη σας. Βρήκαμε μερικά από τα πιο απλά απλά και elegant χτενίσματα ειδικά για βρεγμένα μαλλιά.

Φυσικά δεν είναι μόνο για τα βιαστικά πρωινά, αλλά για κάθε στιγμή και ώρα της ημέρας που μπορεί να φύγετε από το σπίτι με wet look ή ακόμα και όταν έχετε μόλις βγει από τη θάλασσα και θέλετε ένα χτένισμα που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στην παραλία.

Ανεστραμμένη γαλλική πλεξίδα

Εύκολο και πανέμορφο σινιόν

Εντυπωσιακή γερμανικη πλεξίδα που γίνεται μέσα σε 2 λεπτά.

Κάτι ανάμεσα σε πλεξίδα και χτένισμα από βικτωριανή εποχή. Ιδανικό για όσες έχουν πολύ μακριά μαλλιά και θέλετε έναν σικ τρόπο να τα στερεώσετε στο κεφάλι σας!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share