Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Το αγόρι μου θέλει συνέχεια να τελειώνει στο πρόσωπό μου! Να ανησυχήσω;" - Οι ειδικοί απαντούν!

28 Ιουνίου 2017 10:59

Ο ανδρολόγος του Youweekly.gr, Κωνσταντίνος Ρόκκας (krokkas.gr, [email protected]) βρίσκεται εδώ να σας λύσει κάθε απορία.

Mε το αγόρι μου είμαστε μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και πολύ συχνά του αρέσει να εκσπερματίζει στο πρόσωπό μου, γεγονός που με προβληματίζει. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη σεξουαλική μας ζωή; Άννα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράκος η Χριστίνα Λαμπίρη για τον θάνατο της κουμπάρας της, Νανάς Καραγιάννη! «Το θηρίο ήταν ισχυρότερο από εκείνη!» (video)

Αγαπητή Άννα, πολλά ζευγάρια αρέσκονται να διανθίζουν την ερωτική τους ζωή με διάφορους τρόπους. Εφόσον δεν προκαλούν κάποιο πρόβλημα στη σωματική υγεία των ατόμων και συναινούν και οι δύο σύντροφοι, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να προχωρούν σε όποιες πρακτικές επιθυμούν. Το γεγονός ότι προσφέρει μεγαλύτερη ηδονή στον σύντροφό σου να εκσπερματίζει στο πρόσωπό σου κι εσένα δεν σε ενοχλεί, δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στη σχέση σας. Απλώς θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις ως μια τακτική που προσθέτει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή. Πρόβλημα θα υπήρχε αν ο σύντροφός σου μπορούσε να ολοκληρώσει μόνο με αυτό τον τρόπο. Τότε θα έπρεπε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share