Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα μυστικά ομορφιάς τους μοιράζονται 3 supermodels! - Συμβουλές για να κλέψετε τις εντυπώσεις το φετινό καλοκαίρι!

21 Ιουνίου 2017 17:29
Τα μυστικά ομορφιάς τους μοιράζονται 3 supermodels! - Συμβουλές για να κλέψετε τις εντυπώσεις το φετινό καλοκαίρι!

Ο Ιούνιος δε σηκώνει αντιρρήσεις: Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι εξορμήσεις στην παραλία ξεκινούν επίσημα.

Θέλεις τέλειο σώμα για το καλοκαίρι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Μεγάλη έκπληξη στην τελική τετράδα! Ποιοι κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό; (video)

Από το ιδανικό μαγιό μέχρι την άσκηση που θα αλλάξει το κορμί σου, αυτά είναι τα 5 top tricks των μοντέλων για να κάνεις… εντύπωση!

Τέλειο σώμα για το καλοκαίρι:

Adriana Lima

«Αν μισείς το τρέξιμο, συγγνώμη, αλλά στ' αλήθεια κάνει δουλειά. Παρατήρησα ότι «μεταμορφώνει» το σώμα μου ακόμα κι αν τρέξω για 30′ την ημέρα. Αν δε σου αρέσει, βρες κάτι που θα σου δώσει κίνητρο – καινούρια fitness ρούχα, συναρπαστικό playlist, υπέροχο μονοπάτι ή – ακόμα καλύτερα – ένα fitness buddy».

Jasmine Tookes

«Πριν βγω στην παραλία φροντίζω να φορέσω αντηλιακό και ένα προϊόν σώματος για λάμψη, ώστε να έχω το ιδανικό, ηλιοκαμμένο εφέ. Επίσης, έχω πάντα μαζί μου ροδόνερο και το χρησιμοποιώ όσο βρίσκομαι στην παραλία για ανανέωση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Οι Μαχητές θέλουν να διώξουν τον Αγγελόπουλο! Ποιος αποχωρεί σήμερα; Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Alessandra Ambrosio

«Πριν βγεις στην παραλία φρόντισε να έχεις βρει το ιδανικό μαγιό. Αν σκοπεύω να κάνω ηλιοθεραπεία και να χαλαρώσω, συνήθως, φοράω κάτι που δεν καλύπτει πολύ το σώμα, αλλά αν σκοπεύω να ασχοληθώ με θαλάσσια sports τότε χρειάζομαι μεγαλύτερη στήριξη».

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share