Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το σούπερ ρόφημα που έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα!

21 Ιουνίου 2017 09:31
Το σούπερ ρόφημα που έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα!

Στο Youweekly.gr αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου την ιδιαίτερη δίαιτα που ακολουθεί προκειμένου να διατηρήσει το βάρος της στα 55 κιλά.

«Πιείτε άφοβα ένα ποτήρι κρασί την ημέρα. Και σας χαλαρώνει αλλά, όπως είναι γνωστό μας κάνει καλό. Η ελάχιστη ποσότητα νερού που πρέπει να πίνετε είναι 6 ποτήρια τη μέρα. Πείτε “ναι” στο πράσινο τσάι και στα βότανα με αφεψήματα. Προσθέστε 1 κ.γ. μέλι ή 1 φέτα λεμόνι. Εκτός του ότι μας ξεφουσκώνουν, καθώς έχουν διουρητικές ιδιότητες, πολλά από αυτά είναι και λιποδιαλυτικά», είπε αρχικά η Κατερίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιώργος Χρανιώτης! Το "καρφί" για τον Στέλιο Χανταμπάκη και η αποθέωση για Ντάνο (video)

Στη συνέχεια, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε το σούπερ ρόφημα το οποίο βοηθάει στην απώλεια βάρους καθώς και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας: «Βάλτε την τσουκνίδα στη διατροφή σας. Ένα ρόφημα από το φυτό αυτό είναι κάτι σαν “μαγικό φίλτρο” ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Είναι τονωτικό, αντιφλεγμονώδες και χάρη στις διουρητικές ιδιότητες που έχει βοηθάει στην απώλεια βάρους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας».

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share