Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θα σε "σώσουμε": Αυτό είναι το λάθος που κάνει στη δίαιτά σου και δεν αδυνατίζεις!

17 Ιουνίου 2017 22:52
Θα σε

Είναι γεγονός! Οι περισσότερες γυναίκες θα κάνουν κάποια στιγμή στη ζωή τους δίαιτα ενώ πολλές από εμάς κάνουμε ένας είδος δίαιτας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Υπάρχει όμως ένα λάθος που κάνουμε όλες.. ακόμα και εκείνες που ακολουθούμε ένα πρόγραμμα διατροφολόγου.

Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι αυτό; Όχι δεν είναι ότι την Κυριακή το βράδυ έφαγες ένα παγωτίνι... ούτε ότι ήπιες ένα παραπάνω κοκτέιλ (με έξτρα ζάχαρη)! Το σφάλμα είναι στο ότι δεν είπες μετά στον διατροφολόγο σου γι'αυτό. Ότι, κοινώς, το έκρυψες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η τρυφερή φωτογραφία της συντρόφου του Γιώργου Χρανιώτη λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του και το συγκινητικό μήνυμα! Δείτε τι ανέβασε η ίδια…

Η διατροφολόγος Ana Reisdorf δήλωσε στο Women's Health πως "είχα κάποτε μία πελάτισσα που μου έλεγε επί μήνες πως τρώει μία σαλάτα για μεσημεριανό και βραδινό αλλά δεν βλέπαμε αλλαγή στα κιλά της. Αποφάσισα τελικά να την ρωτήσω τι είχε μέσα η σαλάτα της και εκείνη μου είπε πως ήταν μία έτοιμη από ένα φαστφουντάδικο... αυτό δεν είναι σαλάτα!"

Αναλόγως, η διατροφολόγος Micah Grobman δήλωσε στο site πως όταν παρατηρεί πως ένας πελάτης δεν παρουσιάζει βελτίωση ενώ παράλληλα διατηρεί ένα άψογο ημερολόγιο διατροφής, κάτι πάει στραβά. "Είτε έφαγαν αυτά ακριβώς τα πράγματα επειδή ήξεραν ότι είχαμε ραντεβού και ήθελαν να με εντυπωσιάσουν ή δεν συνέβη καθόλου έτσι και απλά δεν είναι ειλικρινείς μαζί μου".

Ορίστε λοιπόν... το μεγαλύτερο σαμποτάζ το κάνεις εσύ με το να μην είσαι ειλικρινής για την διατροφή σου! Άλλωστε, ό,τι κι αν έχεις κάνει... ο διατροφολόγος πρέπει να γνωρίζει όλα τα δεδομένα για να επαναφέρει με επιτυχία το σώμα και τον μεταβολισμό σου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share