Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και δεν μπορούν να χάσουν κιλά - Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!

15 Ιουνίου 2017 10:55
Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και δεν μπορούν να χάσουν κιλά - Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!

Ποιο είναι άραγε το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες και δεν μπορούν να χάσουν κιλά; Οι ειδικοί δίνουν τις δικές τους απαντήσεις!

Xριστίνα Μαυρίδου

H ειδική στις γυναίκες

Γνωρίζει τις ανάγκες του γυναικείου σώματος και κάθε πρόγραμμα της έχει στόχο την απόλυτη θηλυκή σιλουέτα. H παράλειψη γευμάτων και η χαμηλή πρόσληψη πρωτεΐνης. Παραλείποντας γεύματα, ρίχνουν το μεταβολισμό τους και χάνουν το μυϊκό ιστό που χτίζουν με τόσο κόπο κατά την άσκηση, με αποτέλεσμα και να μη χάνουν τα κιλά που επιθυμούν και, εφόσον δε χτίζουν μυϊκό ιστό, να μην αποκτούν ούτε γράμμωση. Αυτό που τους προτείνω είναι γεύματα κάθε 3-4 ώρες το πολύ και κάθε γεύμα να περιέχει πρωτεΐνη, είτε φυτική είτε ζωική, η οποία είναι προτιμότερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Αυτός είναι ο λόγος που η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχει κάνει ποτέ φωτογράφιση με μαγιό! (video)

Τι πρέπει να τρώμε μετά την άσκηση;

Γιώργος Γιούλ Ρωμηός

Ο trainer διαιτολόγος

Ο expert που συνδυάζει και τις δύο ειδικότητες για ολιστικό αποτέλεσμα. Ένα γεύμα που αποτελείται από πρωτεΐνες και υδατάνθρακες υψηλού γλυκαιμικού δείκτη θεωρείται ιδανικό για την αποκατάσταση των μυών αμέσως μετά την άσκηση (30-40 λεπτά). Ενδεικτικά: Γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά με σταφίδες, 100% φυσικό χυμό πορτοκαλιού και αβγό βραστό, 1 μπανάνα και 2 φέτες γαλοπούλα βραστή.

Τι τρώει μία trainer;

Η Ιnstagram trainer

Έγινε διάσημη από τα social media και πλέον θεωρείται world expert στη μεταμόρφωση του σώματος με άσκηση. Για πρωινό τρώω αβγά ποσέ με αβοκάντο, ντομάτα, σπανάκι και πίνω 1 φλιτζάνι τσάι. Για σνακ προτιμώ ένα φρούτο και για μεσημεριανό συνήθως ένα wrap με κοτόπουλο, σκορδαλιά, μαρούλι και ντομάτα. Το απόγευμα για σνακ είτε πάλι ένα φρούτο είτε μια τονοσαλάτα. Και για βραδινό μια κοτόσουπα αβγολέμονο με ρύζι.

Nα κάνω Pilates αν έχω πρόβλημα με τη μέση μου;

Η Pilates guru - Η specialist του alignment

Nα κάνεις κυρίως Pilates αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε μυοσκελετικό πρόβλημα – είναι από τις λίγες ασκήσεις που όχι μόνο ενδείκνυνται, αλλά θα σε ανακουφίσουν βραχυπρόθεσμα και θα βελτιώσουν το πρόβλημα μακροπρόθεσμα.

Πώς θα αποκτήσουν δύναμη οι γυναίκες;

Μιχάλης Καφετζής

O Krav Maga expert

Ίσως ο πιο γνωστός specialist της ισραηλινής τεχνικής στην Ελλάδα, μιλά για δύναμη.Οι γυναίκες από τη φύση τους δεν έχουν την ίδια μυϊκή ανάπτυξη στο πάνω μέρος του σώματος – ένα από τα όμορφα χαρακτηριστικά της θηλυκής σιλουέτας. Είναι επακόλουθο, επομένως, να δυσκολεύονται να κάνουν push-ups, για παράδειγμα. Αυτό που προτείνω και δουλεύω πολύ με τις γυναίκες είναι η ενδυνάμωση του πυρήνα-κορμού (core workout). Όταν δουλέψουμε καλά κοιλιακούς και ραχιαίους και δυναμώσει ο κορμός, ακόμα και τα push-ups γίνονται πιο εύκολα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share