Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μυστικά ομορφιάς για ένα δροσερό καλοκαίρι!

16 Ιουνίου 2017 10:31
Μυστικά ομορφιάς για ένα δροσερό καλοκαίρι!

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου είναι εδώ, η διάθεσή μας είναι στα καλύτερά της και η ανάγκη για πιο στενές και ουσιαστικές σχέσεις είναι πιο έντονη από ποτέ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελούμε βασικούς κανόνες υγιεινής για να παραμείνουμε φρέσκες και προστατευμένες όλη την ημέρα! Έτσι, θα απολαύσουμε το καλοκαίρι με τους αγαπημένους μας χωρίς να ανησυχούμε!

Η ανάγκη για να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο είναι απαραίτητη για να χτίσουμε αληθινές σχέσεις! Πώς μπορούμε, όμως, να βιώσουμε αυτά τα έντονα συναισθήματα και να τα μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα με τον πιο υπέροχο τρόπο; Σε αυτό θα σε βοηθήσουν μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα φροντίσουν το δέρμα σου και θα σε κρατήσουν καθαρή και δροσερή όλη την ημέρα!
Tips & tricks
- Απόφυγε να φοράς συνθετικά ρούχα και προτίμησε ανάλαφρα υφάσματα που αφήνουν το δέρμα σου να αναπνέει.
-Εφοδιάσου με ένα ενυδατικό αφόλουτρο, όπως το Noxzema Shea Cream Nutrition, το οποίο χάρη στην ευεργετική του σύνθεση προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ παράλληλα προστατεύει και περιποιείται την ξηρή επιδερμίδα ενυδατώνοντάς τη σε βάθος.
-Μην αμελείς την αποτρίχωση, ειδικά στην περιοχή της μασχάλης, μια και οι τρίχες ευνοούν την κακοσμία!
-Μετά το μπάνιο χρησιμοποίησε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα ένα αποσμητικό, όπως το Noxzema Dry Care, που απορροφά την υγρασία, ενώ επιτρέπει στο δέρμα σου να αναπνέει χωρίς να αφήνει ίχνος ερεθισμού ή λευκά σημάδια. Σημείωσε ότι θα το βρεις σε δύο εκδοχές: το Dry Care Soft Feel για τη γυναίκα, με διακριτικό άρωμα από νότες λουλουδιών, και το Dry Care Clean Feel για τον άνδρα με άρωμα από νότες εσπεριδοειδών και musk.
-Τέλος, μην ξεχνάς ότι η εφαρμογή του αποσμητικού πρέπει να γίνεται πάντα σε καθαρή επιδερμίδα. Γι' αυτό το λόγο εάν έχεις ήδη κάνει ντους, αλλά χρειάζεσαι ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, πλύνε τοπικά τις μασχάλες και βάλε ξανά αποσμητικό.

Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και θα μπορέσεις να βιώσεις τις σχέσεις σου ακόμη πιο δυνατά και αληθινά!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share