Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η δίαιτα αποχής από την ζάχαρη: Έτσι θα χάσετε 4 κιλά σε 10 μέρες!

8 Ιουνίου 2017 11:41
Η δίαιτα αποχής από την ζάχαρη: Έτσι θα χάσετε 4 κιλά σε 10 μέρες!

Αν το γλυκό είναι γλυκό, τότε τι είναι η ζάχαρη; Ο διαβήτης, ο καρκίνος, η άνοια, η κατάθλιψη, η ακμή, η στειρότητα, οι καρδιακές παθήσεις, δεν ακούγονται και πολύ γλυκές.

Ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει περίπου 70 κιλά ζάχαρης ετησίως. Ο μέσος Αμερικανός άνθρωπος ζυγίζει 89 κιλά, η μέση Αμερικανίδα ζυγίζει 75 κιλά. Στη δεκαετία του 1960, ο μέσος Αμερικανός ζύγισε μέσα σε 75 κιλά και η μέση Αμερικανίδα 64 κιλά.

70 κιλά ζάχαρης ετησίως μεταφράζεται περίπου σε 22 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα. Και τα παιδιά καταναλώνουν περίπου 34 κουταλάκια του γλυκού κάθε μέρα, καθιστώντας σχεδόν 1 στους 4 εφήβους προ-διαβητικούς. Η επεξεργασμένη ζάχαρη και το αλεύρι προκαλούν φλεγμονή, αυξάνουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και δεν έχουν καμία θρεπτική αξία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλος ο Κοκκινάκης μπροστά στις κάμερες: "Δεν απαντάω σε βλακείες"! (video)

Loading... Η δίαιτα του Δρ. Mark Hyman
Σε μια μελέτη του Χάρβαρντ, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα milkshake υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη αύξανε τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, την παραγωγή ινσουλίνης, και τη λαχτάρα για ζάχαρη στον εγκέφαλο. Σε μια αξονική τομογραφία του εγκεφάλου, η ζάχαρη πυροδοτούσε την εξάρτηση.

600 άτομα δοκίμασαν τη διατροφή του Δρ. Mark Hyman και έχασαν 1.800 κιλά σε 10 ημέρες. Πότε ήταν η τελευταία φορά που χάσατε 3-4 κιλά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες; Η δίαιτα υπόσχεται καμία στέρηση ούτε λαχτάρα για γλυκό, απλά να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης για το φαγητό.

Ο Δρ. Hyman δημιούργησε αυτή τη δίαιτα να είναι γεμάτη από εθισμό ζάχαρης – αντιστρέφοντας τις τροφές που θα επαναφέρουν το σώμα και το μυαλό σας, ώστε να κόψετε τη ζάχαρη από τη διατροφή σας και να επανακτήσετε τη ζωή σας.

10ημερα δίατα αποτοξίνωσης
Αυτές είναι οι κορυφαίες 10 προτάσεις για αποτοξίνωση από τη ζάχαρη και τους εξευγενισμένους υδατάνθρακες που θα έχουν αποτέλεσμα μόλις σε 10 ημέρες.

Αποφασίστε να κάνετε αποτοξίνωση
Στο βιβλίο του, ο Δρ. Mark Hyman έχει μια σειρά από ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να μάθετε αν πρέπει να αποτοξινωθείτε ή όχι. Αν απαντήσετε ναι σε οποιοδήποτε από τα ερωτήματα, μια αποτοξίνωση από τη ζάχαρη θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και να χάσετε βάρος ανώδυνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Καρέ - καρέ η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπο! Έφυγε στην κυριολεξία μισός άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο (photos+videos)

Κόψτε μαχαίρι τη ζάχαρη
Υπάρχει απλός τρόπος για να σταματήσετε τους εθισμούς: απλά σταματήστε. Ένας αλκοολικός δεν μπορεί να πιει «μόνο ένα ποτό». Σταματήστε να τρώτε κάθε μορφή ζάχαρης, όλα τα προϊόντα από αλεύρι, και όλες τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες – που επιβραδύνουν το μεταβολισμό, και αποθηκεύουν λίπος. Ιδανικά, για 10 ημέρες θα αποφύγετε τις τροφές που είναι συσκευασμένες. Αντ “αυτού, επιλέξτε φρέσκα τρόφιμα.

Μην πίνετε θερμίδες σας
«Οποιεσδήποτε θερμίδες με τη μορφή υγρής ζάχαρης είναι χειρότερες από ό, τι τα στερεά τρόφιμα με ζάχαρη ή αλεύρι», λέει ο Δρ. Hyman. Είναι σαν να κατευθύνετε τη ζάχαρη κατευθείαν στο συκώτι σας. Οι χυμοί, τα αναψυκτικά, τα αθλητικά ποτά, και το ζαχαρούχο τσάι και καφές είναι η μεγαλύτερη

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share