Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Αυτές οι 3 ασκήσεις θα σου χαρίσουν σφιχτή κοιλιά και τονωμένους γλουτούς!

7 Ιουνίου 2017 18:25
Αυτές οι 3 ασκήσεις θα σου χαρίσουν σφιχτή κοιλιά και τονωμένους γλουτούς!

Στην προσπάθεια μας να ανανεώσουμε το πρόγραμμα ασκήσεων που ακολουθούμε για τέλειο σώμα, εν όψει καλοκαιριού, σου προτείνουμε άλλες 3 top ασκήσεις για σφιχτή κοιλιά και τονωμένους γλουτούς.

Και ναι, είμαστε προνοητικές γιαυτό πριν προλάβεις να αναρωτηθείς ποιος πάει γυμναστήριο τώρα, να σου πούμε πως χρειάζεσαι μόνο έναν τοίχο.

Push-up - Γυμνάζει ώμους, κοιλιακούς, γλουτούς.

Στάσου κοιτάζοντας τον τοίχο και φέρε τα χέρια τεντωμένα στο ύψος των ώμων. Λύγισε τους αγκώνες κοντά στα πλευρά σου για να πλησιάσεις το σώμα σου προς τον τοίχο, μέχρι το στήθος σου να τον αγγίξει και μετά σπρώξε πίσω στην αρχική θέση για να ολοκληρώσεις μία επανάληψη. Κάνε 2 ή 3 σετ των 12-15 επαναλήψεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η σύντροφος του Βασάλου που τον έκανε να... κοκκινίσει! (video)

Αντίστροφο περπάτημα - Γυμνάζει ώμους, στήθος, κοιλιακούς, γλουτούς.

Ξεκίνα ξαπλωμένη ανάσκελα σε θέση σανίδα με τα πέλματά σου να πιέζουν δυνατά τον τοίχο. Ανέβα με τα πέλματα στον τοίχο καθώς θα φέρνεις τα χέρια σου προς αυτόν. Φτάσε όσο πιο κοντά στον τοίχο μπορείς. Σταμάτα και μετά αντέστρεψε την κίνηση για να ολοκληρώσεις μία επανάληψη. Κάνε 2 ή 3 σετ των 8-10 επαναλήψεων.

Γέφυρα με περπάτημα - Γυμνάζει κοιλιακούς, γλουτούς.

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα επάνω στον τοίχο. Ανασήκωσε τη λεκάνη σου ώστε το σώμα σου να είναι σε ευθεία γραμμή από τους ώμους μέχρι τα γόνατα. Τράβα το δεξί γόνατο σε γωνία 90 μοιρών για να ξεκολλήσει το πέλμα σου από τον τοίχο (εικόνα). Σταμάτα, επέστρεψε στην αρχική θέση και επανάλαβε με το αριστερό πόδι για να ολοκληρώσεις μία επανάληψη. Κάνε 2 ή 3 σετ των 8-10 επαναλήψεων.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share