Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

5 εύκολα χτενίσματα που κρύβουν τα άλουστα μαλλιά! (Photo & Video)

7 Ιουνίου 2017 17:44
5 εύκολα χτενίσματα που κρύβουν τα άλουστα μαλλιά! (Photo & Video)

Είναι κάποιες μέρες που δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε- και ειδικά αν είμαστε και μαμάδες, αυτές οι μέρες είναι ακόμα περισσότερες!

Τότε, δεν χρειάζεται να βγαίνουμε με λαδωμένα μαλλιά έξω- και με την ντροπή ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μας επειδή «κάνουν μπαμ». Γιατί, πολύ απλά, μπορούμε να χτενιστούμε αναλόγως…

Και να κρύψουμε ό,τι μας ενοχλεί. Εξάλλου, το λένε και οι κομμωτές: πολλά χτενίσματα «κάθονται» καλύτερα στα λαδωμένα μαλλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η σύντροφος του Βασάλου που τον έκανε να... κοκκινίσει! (video)

Η κοτσίδα της Γιασμίν

Αρχικά, θα πρέπει να «ξάσετε» τις πάνω ρίζες και στη συνέχεια να πιάσετε μια ψηλή κοτσίδα. Στη συνέχεια, φουσκώστε κάποια μέρη της και ασφαλίστε τα με ένα λαστιχάκι, όπως και στο τέλος της.

Στιλ με ένα φουλάρι

Πιάστε ψηλά τα μαλλιά με ένα μπομπάρι ή με τσιμπιδάκια και αφήστε λίγες καθαρές τούφες μπροστά. Έπειτα, πιάστε ένα μικρό φουλάρι, όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Κρύβετε τις ρίζες και αποκτάτε στιλ στο λεπτό.

Μπλεγμένο στεφανάκι από κοτσίδες

Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 κοτσίδες που στη συνέχεια θα πιάσετε σε πλεξίδες. Μετά, περάστε την μία μέσα στην άλλη, σαν φιδάκι, και στο τέλος, στερεώστε τις με τσιμπιδάκια.

Χαμηλό και ατημέλητο σινιόν για καρέ

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε πώς να φτιάξετε ένα ατημέλητο σινιόν που θα κρύψει τις λαδωμένες ρίζες και τούφες.

Δείτε το βίντεο:

Η κοτσίδα του καταρράκτη

Ανάλογα από το ποιο μέρος των μαλλιών θέλετε να καμουφλάρετε (για παράδειγμα τις ρίζες ή τις πλαϊνές τούφες), θα δείτε από ποιο ύψος θα ξεκινήσετε να φτιάχνετε τον καταρράκτη., Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share