Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πώς θα κάνετε αποτρίχωση με κερί χωρίς να πονέσετε

2 Ιουνίου 2017 18:11
Πώς θα κάνετε αποτρίχωση με κερί χωρίς να πονέσετε

Μπορεί να θεωρείς τις κοπέλες που κάνουν αποτρίχωση με κερί, μαζοχίστριες αλλά ίσως θα ήταν μία ωραία έκπληξη για τον αγαπημένο σου.

Ο πόνος βέβαια της διαδικασίας αυτής ξέρουμε πως δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια!

Γι αυτό τo Youweekly.gr σου προτείνει κολπάκια για να μην πονάς πια!

Κάνε αποτρίχωση μετά την περίοδο

Είναι αλήθεια ότι μπορεί να πονέσεις πολύ περισσότερο την εβδομάδα μετά την περίοδό σου από ότι πριν από αυτήν. Κάνε, επομένως, αποτρίχωση όταν πρέπει.

Διώξε την ντροπή σου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Η ύπουλη τακτική της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για να πετάξει εκτός παιχνιδιού τον Ντάνο!

Ναι, μπορεί μία άγνωστη να σε δει γυμνή αλλά δε χρειάζεται να αγχώνεσαι με αυτό. Να θυμάσαι πως δεν βλέπει κάτι που δεν έχει ξαναδεί. Όσο λιγότερο αγχωμένη είσαι τόσο λιγότερο θα πονέσεις.

Ξεκίνα σιγά σιγά
Την πρώτη φορά που θα κάνεις αποτρίχωση στο μπικίνι δε χρειάζεται να δοκιμάσεις το brazilian. Αν είσαι καινούργια στην αποτρίχωση με κερί δοκίμασε κάτι κλασικό. Αν θέλεις να κάνεις περισσότερο, πάντα υπάρχει η επόμενη φορά.

Κάνε απολέπιση
Μία μέρα πριν αποφασίσεις να κάνεις την αποτρίχωση κάνε απολέπιση στην περιοχή. Αυτή θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα επιτρέψει στο κερί να «πιάσει» ακόμα και τις πιο μικρές τριχούλες.

Μίλα!
Μία καλή αισθητικός θα σε βοηθήσει να νιώσεις όσο πιο άνετα γίνεται. Μην ντρέπεσαι και πες ότι σε προβληματίζει. Είναι καλύτερα να μιλήσεις παρά να υποφέρεις σιωπηλά.

Ανέπνεε
Μπορεί να θέλεις να κρατήσεις την αναπνοή σου αλλά το να αναπνέεις κανονικά θα σε βοηθήσει με τον πόνο. Πάρε μία βαθιά ανάσα όταν η αισθητικός σου βάζει το κερί και άφησέ την όταν στο βγάζει.

Βήξε

Μπορεί να σου ακούγεται τρελό αλλά πιάνει! Όταν πάει η αισθητικός να σου τραβήξει το κερί, βήξε. Το βήξιμο σου αποσπάει την προσοχή από τον πόνο και τον αισθάνεσαι πολύ λιγότερο.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share