Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μύρισε καλοκαίρι! Αυτοί είναι οι 10 λόγοι που μας κάνουν την άφιξη του πιο αισθητή...!

2 Ιουνίου 2017 17:42
Μύρισε καλοκαίρι!  Αυτοί είναι οι 10 λόγοι που μας κάνουν την άφιξη του πιο αισθητή...!

Το 2017, η Nuxe κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» το καλοκαίρι μέσα στο Delicious Fragrant Water. H επιτυχία
του NUXE SUN. To μυστικό: Το εθιστικό άρωμα Aliza Jabes.CEO and Founder of the NUXE Group:

«Το ονειρικό άρωμα του ήλιου αγκαλιάζει την σειρά NUXE SUN. Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα για όλες αυτές τις γυναίκες που γοητεύονται απο αυτό το ελκυστικό άρωμα.Ήρθε λοιπόν το Delicious Fragrant Water, ένα αναζοωγονητικό eau de toilette με νότες ήλιου που θα παρατείνει την ευχαρίστηση μίας ηλιόλουστης μέρας όλο το χρόνο. Είναι κάτι παραπάνω απο ένα άρωμα, είναι ένας πανέμορφος ήλιος που λάμπει πάνω στο δέρμα σας».

Delicious Fragrant Water: στο ζενίθ των αισθήσεων Ένα μόνο βήμα λείπει από την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς για να ολοκληρωθεί η περιποίηση της NUXE SUN επιδερμίδας: Ένα εκχύλισμα συναισθημάτων
φέρνει την αρωματική αίσθηση του ήλιου όσο το δυνατόν πιό κοντά σας για όλο τον χρόνο. Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό άρωμα. Το Delicious Fragrant Water είναι μία μοναδική εμπειρία.

Delicious Fragrant Water: the potion which revives the spirit of summer, reinventing this beautiful season
Ψεκάστε μια φορά από το Delicious Fragrant Water και περπάτησε ανάμεσά του του για να σας κατακλύσει. Αυτή η ομίχλη από άρωμα θα εμποτίσει τα ρούχα σας. Για ακόμα πιο κομψό αποτέλεσμα, ψεκάστε την βούρτσα μαλλιών σας. Μόλις βουρτσίσετε τα μαλλιά σας, το άρωμα θα μεταφερθεί σε όλα τα μαλλιά σας. Θα μπορούσατε επίσης να ψεκάσετε τα σεντόνια σας για όνειρα γεμάτα ήλιο.

Πώς να φορέσετε το Delicious Fragnant Water: H οσφρητική του πυραμίδα είναι μαγευτική. Οι απαλοί τόνοι καρύδας και λουλουδιών tiare περιβαλλόμενοι από αισθαντικές νότες βανίλιας θα σας ταξιδέψουν σε μέρη τροπικά.

Το νέο Delicious Fragrant Water, φωτίζει κάθε εποχή, ακόμα και τον χειμώνα, κάνοντας την να ακτινοβολεί. To φως και ο ήλιος τώρα περιπλανιώνται στο σώμα και η αίσθηση του καλοκαιριού κρατάει για πάντα. Και όσο οι νότες του Delicious Fragrant Water φέρνουν στο μυαλό μία όμορφη μέρα, το φημισμένο μπουκάλι φέρνει στο μυαλό το ηλιοβασίλεμα. Οι ζεστές σκιές του εκτίνονται απο το βαθύ πορτοκαλί στο χρυσοκίτρινο για να καταλήξει τέλος σε ένα υπέροχο τιρκουάζ. Δυναμικό με τις κάθετες γραμμές, εξευγενισμένο με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, η αντλία.

H σειρά Nuxe Sun από την οποία ήρθε η έμπνευση για το Delicious Fragrant Water Aπό το Μάρτιο του 2016, η Nuxe προσφέρει μιά νέα οσφραντική δημιουργία: Εμπνευσμένη από τη σειρά NUXESUN, το Delicious Fragrant Water είναι το πρώτο αναζωογονητικό eau de toilette με νότες ήλιου που διατίθεται στ α φαρμακεία.

· Κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας SPF30 · Κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας SPF50
· Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα SPF10 · Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα SPF30
· Γαλάκτωμα σε Spray μεσαίας προστασίας για πρόσωπο και σώμα SPF20
· Γαλάκτωμα υψηλής προστασίας για πρόσωπο και σώμα SPF30
· Λοσιόν για μετά τον ήλιο για πρόσωπο και σώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nuxe, παρακαλούμε απευθυνθείτε:
Aναστασία Κυρίτση (2106717235) ή στο [email protected]

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share