Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη προσοχή: Αν έχετε κάποια από αυτά τα 5 συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

2 Ιουνίου 2017 14:33
Μεγάλη προσοχή: Αν έχετε κάποια από αυτά τα 5 συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε στο νοσοκομείο…

Η υγεία είναι ένα ζήτημα με το οποίο δεν πρέπει κανείς να παίζει. Εάν έχετε λοιπόν οποιοδήποτε από τα πιο κάτω συμπτώματα, πρέπει να επισκεφτείτε άμεσα γιατρό.

Αυτά τα συμπτώματα όμως δεν σας φαίνονται ότι χρειάζονται να πας επείγον στο νοσοκομείο, όπως για παράδειγμα ένα καρδιακό επεισόδιο, ούτε θα περάσει από το μυαλό σας να πάτε ποτέ στον γιατρό γι αυτό τον λόγο.

Αυτά είναι λοιπόν τα πέντε συμπτώματα τα οποία δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσεις:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη για στημένους τσακωμούς! "Ερχόταν η κάμερα και…

1. Πρόβλημα με την ούρηση
Η δυσκολία στην ούρηση μπορεί να είναι σημάδι καρκίνου του προστάτη και είναι κάτι που δεν πρέπει να παραβλέψεις καθόλου. Άλλα συμπτώματα είναι η ανάγκη για ούρηση στη μέση της νύχτας ή κάψιμο κατά τη διαδικασία.

2. Ασυνήθιστη αφόδευση
Η διάρροια είναι ένα υποτιμημένο σύμπτωμα για τις πέτρες στη χολή. Μεγάλη προσοχή και σε αλλαγές στο χρώμα και τη μυρωδιά.

3. Κρεατοελιές
Εκτός του ότι είναι ένα κοσμητικό πρόβλημα, μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας και σας προειδοποιούν για τυχόν καρκίνο του δέρματος. Ανάλογα με το χρώμα, την αφή αλλά και εάν δημιουργούν κύστες, μπορούν να σας δώσουν σημάδι ότι η υγεία σας είναι σε κίνδυνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Η τραγική ψυχολογική κατάσταση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η οικειοθελής αποχώρηση! Όλο το παρασκήνιο

4. Πόνος στην πλάτη κατά τη διάρκεια του ύπνου
Το πιο πάνω σύμπτωμα μπορεί να είναι σημάδι ρήξης της σπονδυλικής στήλης παρά ένα πιάσιμο.

5. Μυρωδιές «φαντάσματα»
Είναι το φαινόμενο κατά το οποίο ένα πρόσωπο μυρίζει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτό μπορεί να είναι ένδειξη Alzheimer, επιληπτικής κρίσης, Parkinson και κατά κάποιο τρόπο είναι σαν παραίσθηση.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share