Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Black&white: Ο all time classic σικάτος συνδυασμός στα νύχια! (Photos)

30 Μαΐου 2017 18:30
Black&white: Ο all time classic σικάτος συνδυασμός στα νύχια! (Photos)

Είναι σαφώς ο πιο κλασικός χρωματικός συνδυασμός. Είναι πάντα κομψός και η εύκολη και πάντα στιλάτη λύση που μπορεί να σε σώσει την τελευταία στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για το μανικιούρ. Το λευκό και το μαύρο βερνίκι δείχνουν πάντα όμορφα μόνα τους αλλά και μαζί δημιουργούν όμορφα edgy, minimal ή chic σχέδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού και ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι! Τρομερό παρασκήνιο

Προφανώς ο ασπρόμαυρος συνδυασμός δεν έχει εποχή και είναι ιδανικός και για το καλοκαίρι. Δες τα παρακάτω ασπρόμαυρα manis και αποφάσισε αν θες ένα εντυπωσιακό ή ένα πιο ''ήσυχο'' nail art.

Μία λευκή διαγώνια, λευκή γραμμή θα κάνει το μαύρο βερνίκι λίγο πιο στιλάτο χωρίς όμως το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό.

Για εσένα που θες κάτι πιο εντυπωσιακό από το nail art mani, αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις.

Αν θες απλά μία παιχνιδιάρικη πινελιά κάνε μερικά μαύρα αστεράκια στα λευκά σου νύχια.

Ακόμα μια ωραία ιδέα ανανέωσης του γαλλικού μανικιούρ με την προσθήκη μίας ακόμα μαύρης γραμμής κάτω από τη λευκή σε φυσική βάση.

Μία πιο ιδιαίτερη ιδέα για να ξεχωρίσεις με το ασπρόμαυρο μανικιούρ σου που θα σε βοηθήσει και το σχήμα των νυχιών σου να δείχνει καλύτερο. Προσοχή όμως, αυτό το σχέδιο δεν θα δείχνει τόσο ωραίο σε κοντά νύχια.

Πηγή: ladylike.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share