Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βρες την κατάλληλη απόχρωση ξανθού για να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι (Photo)

30 Μαΐου 2017 13:18
Βρες την κατάλληλη απόχρωση ξανθού για να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι (Photo)

Το καλοκαίρι ήρθε παρ᾽όλο που ο καιρός κάνει ακόμα παιχνίδια! Μαζί με το καλοκαίρι ήρθε και η ώρα να ανανεώσεις το ξανθό σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - έκτακτο: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του σημερινού επεισοδίου! Τι θα δούμε απόψε το βράδυ;

Ξέρουμε πως θέλεις μια αλλαγή αλλά θέλεις και να παραμείνεις ξανθιά! Δεν υπάρχει ευτυχώς μόνο μια απόχρωση του ξανθού, υπάρχουν πολλές και παρακάτω έχουμε τις 7 αγαπημένες μας για να βρεις την δική σου.

Buttery Blonde


Είναι η βουτυρένια ξανθιά απόχρωση που ταιριάζει σε όλες. Είναι αρκετά ανοιχτή πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστείς συχνά ρετούς στην ρίζα αλλά αξίζει!

Caramel Blonde


H θερμή, καραμελένια απόχρωση γλυκαίνει κάθε πρόσωπο και είναι η ιδανική αν θέλεις να αφαιρέσεις μερικά χρόνια από την εμφάνισή σου!

Golden Blonde


Η χρυσαφένια ξανθιά απόχρωση είναι και η πιο δημοφιλής! Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτή και θα κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να άνοιξαν από τον ήλιο.

Honey Blonde


Η μελένια ξανθιά απόχρωση είναι επίσης θερμή και πιο σκούρα από τις άλλες. Είναι τέλεια αν είσαι καστανή ανοιχτή και θες να μπεις στην ομάδα των ξανθών!

Mousy Blonde

Η ξανθιά ποντικί απόχρωση (ναι, έτσι λέγεται) είναι ψυχρή και ίσως να σε μεγαλώνει λίγο αλλά σε κάθε περίπτωση θα κάνει statement!

Strawberry Blonde


Η κοκκινόξανθη αυτή απόχρωση είναι φλογερή, sexy αλλά ταιριάζει κυρίως σε πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Πρόσεχέ την λοιπόν τώρα το καλοκαίρι.

Vanilla Blonde

Είναι τόσο ανοιχτή και ψυχρή που μοιάζει με πλατινέ συνεπώς… ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ! Θέλει τόλμη και δέσμευση όμως και σίγουρα κούρεμα!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share