Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκέφτεσαι να κόψεις στα μαλλιά σου αφέλειες; Σου βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις!

24 Μαΐου 2017 16:38
Σκέφτεσαι να κόψεις στα μαλλιά σου αφέλειες; Σου βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξουμε το στιλ των μαλλιών μας χωρίς να θυσιάσουμε το μήκος είναι οι αφέλειες. Όσο εύκολα κόβονται όμως τόσο δύσκολα μακραίνουν και αν τελικά δεν σου αρέσουν ή δεν σου πηγαίνουν τότε… υπάρχει πρόβλημα. Πριν λοιπόν τις κόψεις πρέπει να κάνεις πολύ καλή έρευνα και να μιλήσεις εκτενώς με έναν ειδικό. Τα πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου ώστε να ρωτήσεις και να προσέξεις είναι τα εξής:

1) Το σχήμα του προσώπου σου
2) Την ποιότητα των μαλλιών σου (ίσια, σπατά, σγουρά)
3) Τον χρόνο που αφιερώνεις στο styling
4) Τον τρόπο με τον οποίο τα βάφεις (αν τα βάφεις)
5) Σε τι ψυχολογική κατάσταση είσαι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: «Είναι κακομαθημένος. Κάνει τον σταυρό του λες και πάει σε πόλεμο!» - Απίστευτο "κράξιμο" στον Αγγελόπουλο (Video)

Το τελευταίο ίσως σου φαίνεται περίεργο αλλά εμείς οι γυναίκες ξεσπάμε στα μαλλιά μας κυρίως όταν δεν είμαστε καλά ψυχολογικά. Πριν λοιπόν κόψεις αφέλειες σκέψου αν το κάνεις γιατί το θέλεις ή αν το κάνεις σαν αντίδραση πάνω στα νεύρα ή την στενοχώρια σου (we’ve all been there!). Αφού τα σκεφτείς όλα αυτά, δες τα παρακάτω τέλεια στιλ που είδαμε στις αγαπημένες μας celebrities και εμπνεύσου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο παρασκήνιο στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος "έφτυσε" τον Ρουβά και στην Ευρυδίκη αλλάξανε θέση για να είναι δίπλα στον τραγουδιστή!

Δείτε τις προτάσεις στην gallery του athensmagazine.gr:

Πηγή:faysbook.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share