Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πώς θα πεις αντίο μια για πάντα στην κυτταρίτιδα

24 Μαΐου 2017 10:39
Πώς θα πεις αντίο μια για πάντα στην κυτταρίτιδα

Απειροελάχιστες είναι οι γυναίκες που δεν τις απασχολεί το πρόβλημα της κυτταρίτιδας: είναι εκείνες που δεν έχουν (μια μισητή κατηγορία) και όσες έχουν αλλά έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα και παραιτηθεί από την άνιση αυτή πάλη.

Αν δεν ανήκεις σε μία από τις δύο αυτές κατηγορίες, οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν χρησιμότατες.

Προσοχή στη διατροφή:

Τρώγε πολλά φρούτα και λαχανικά αφού βοηθάνε στο κάψιμο του λίπους, μειώνουν το φαινόμενο της κατακράτησης υγρών ενώ βελτιώνουν την όψη του δέρματός μας και μας χαρίζουν θρεπτικές ουσίες.
Περιόρισε το αλάτι και πες ναι στα υγρά.

Το αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών που μπορεί να δημιουργήσει κυτταρίτιδα ή να επιδεινώσει την ήδη υπάρχουσα. Πίνε 1,5-2 λίτρα υγρών μέσα στην ημέρα, νερό, πράσινο τσάι και φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη: Μετακομίζει η Ελένη Μενεγάκη και αγοράζει την εντυπωσιακή βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου! Δείτε μαγευτικές εικόνες από το εσωτερικό της! (video)

Αποχαιρέτα τη ζάχαρη. Για να το πούμε απλά, κάθε ντόνατ που τρως πάει και στρογγυλοκάθεται στο σώμα σου και κάνει την κυτταρίτιδα ακόμα χειρότερη.

Περιόρισε (ή καλύτερα, κόψε) το κάπνισμα και το αλκοόλ. Πίνοντας πολλά ποτά κάνεις το βάρος σου να αυξάνεται και το λίπος να εναποτίθεται σε αυτό με αποτέλεσμα, μάντεψε, το φαινόμενο της κυτταρίτιδας, το βρήκες! Αν δε πίνεις και καπνίζεις, κάνεις ό,τι χειρότερο αφού ελεύθερες ρίζες κάνουν επίθεση στα κύτταρα του δέρματος και των συνδετικών ιστών και η κυτταρίτιδα κάνει πάρτι.

Απόφυγε τα κορεσμένα λίπη. Βούτυρο, μαγιονέζα, κρέμα γάλακτος, τηγανητά, πλήρη γαλακτοκομικά είναι εχθροί μας αφού αυξάνουν το λίπος και χειροτερεύουν την κυτταρίτιδα.

Πίνε διουρητικά, αποτοξινωτικά και θρεπτικά κοκτέιλ που θα φτιάχνεις μόνη σου με φρούτα και λαχανικά. Διάλυσε σε πράσινο τσάι μισό ποτήρι χυμό καρότο, χυμό μισού λεμονιού και χυμό μισού γκρέιπφρουτ. Πίνε ένα ποτήρι το πρωί και ένα το βράδυ πριν κοιμηθείς.

Πηγή: faysbook.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share