Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θέλετε να αποκτήσετε το τέλειο μαύρισμα; Σας έχουμε 7 εύκολες συμβουλές (Photo)

23 Μαΐου 2017 16:32
Θέλετε να αποκτήσετε το τέλειο μαύρισμα; Σας έχουμε 7 εύκολες συμβουλές (Photo)

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει καταφτάσει και επίσημα, όμως ήδη τα πρώτα μπάνια και ο αγώνας για το τέλειο μαύρισμα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό.

Δες επίσης: Πρώτο μπάνιο; Όλα όσα πρέπει να κάνεις πριν και μετά (για να μην πάθεις τα χειρότερα)

Ωστόσο, δεν αρκούν μόνο οι τακτικές επισκέψεις σου στις παραλίες για να καταφέρεις να έχεις, όσο πιο σύντομα γίνεται, εξωτική εμφάνιση. Παρακάτω θα βρεις μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα καταφέρεις το στόχο σου άμεσα, γρήγορα αλλά, πάνω από όλα, σωστά.

1) Φρόντισε να κάνεις συχνή απολέπιση, για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα, που καθυστερούν, το μαύρισμά σου αλλά και να αποφύγεις τις διχρωμίες στην επιδερμίδα σου.

2) Το μαύρισμα δείχνει καλύτερα σε μία λεία επιδερμίδα ενώ με την ενυδάτωση θα αποφύγεις το ξεφλούδισμα. Κάθε βράδυ, αλλά και πριν βγεις στον ήλιο, βάλε μια πλούσια ενυδατική και επέμεινε στα σημεία, που αφυδατώνονται πιο εύκολα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαχήτρια" και στην... νύχτα: Αυτό είναι το υπέροχο μπαράκι της Σάρας του Survivor στην Αθήνα! (photos)

3) Απόφυγε, τις επικίνδυνες ώρες (10-4) για την ηλιοθεραπεία σου. Εκτός από τις βλαβερές ακτινοβολίες των ωρών αυτών έχεις να αντιμετωπίσεις και το ενδεχόμενο εγκαύματος που είναι επικίνδυνο για την υγεία σου.

4) Μετά την ηλιοθεραπεία σου κάνε ένα γρήγορο ντους. Έτσι, θα καταφέρεις να απομακρύνεις σκόνη, άμμο και τα απομεινάρια αντηλιακού και η επιδερμίδα σου θα δείχνει πραγματικά μεταξένια.

5) Αναμφίβολα, υπάρχουν μερικές τροφές που σε βοηθούν στην ταχύτερη επίτευξη του στόχου σου. Δες εδώ τις δέκα καλύτερες τροφές για... τροπικό μαύρισμα!

6) 29 γραμ. αντηλιακού είναι η συνιστώμενη ποσότητα που αντιστοιχεί για να καλύψεις το σώμα σου, κατά μέσον όρο, ενώ στο πρόσωπο αντιστοιχεί σε ποσότητα περίπου 1/3 κουταλάκι. Αν υπερβάλλεις στην ποσότητα δεν θα προσφέρεις στο σώμα σου επιπλέον προστασία ενώ η λιγότερη ποσότητα μπορεί να μην είναι επαρκής.

7) Φρόντισε να μην ξαπλώνεις περισσότερη ώρα από τη μία μόνο πλευρά αλλά και να φροντίζεις να βλέπει ο ήλιος δύσκολα σημεία του σώματος, όπως το μέσα μέρος των χεριών σου. Ιδανικά, κάθε 15-30 λεπτά φρόντισε να αλλάζεις πλευρές κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας σου έτσι ώστε να μην καείς αλλά και να αποκτήσει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Πηγή: msn.com

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share