Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Δείτε πως να χάσετε δυο κιλά χωρίς να κάνετε καθόλου δίαιτα!

16 Μαΐου 2017 13:30
Απίστευτο! Δείτε πως να χάσετε δυο κιλά χωρίς να κάνετε καθόλου δίαιτα!

Παλεύετε χρόνια με δίαιτες και άλλες μεθόδους αδυνατίσματος; Τότε μάλλον χάνετε άδικα τον χρόνο σας, καθώς νέες έρευνες μας έδειξαν πως μπορείτε να χάσετε κιλά χωρίς να κάνετε καθόλου διατροφή.

Σύμφωνα με πρόσφατη αμερικανική έρευνα που πραγματοποίησε η διατροφολόγος Brenda Davy στο Ερευνητικό Κέντρο Virginia Tech, οι ενήλικες που έπιναν δυο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα έχασαν κατά μέσο όρο, 2 περισσότερα κιλά, από αυτούς που δεν έπιναν νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γίνε... μάστερ: Τα 9 πράγματα που δεν ήξερες για το φιλί!

Η έρευνα, πρόκειται για μια ολοκληρωμένη μελέτη, καθώς περιέχει αποτελέσματα, από 11 ακόμα πειραματικές έρευνες, σχετιζόμενες με την κατανάλωση του νερού, στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Στις τρεις από αυτές, υπάρχουν ενδείξεις πως η κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας νερού, πάνω από ένα λίτρο την ημέρα, πέρα από την γενική ωφέλεια στην υγεία του οργανισμού, βοηθά στην απόρριψη περιττού βάρους.

Οι ερευνητές, θεώρησαν πως το να καταναλώνεις νερό πριν το γεύμα, μειώνει την αίσθηση της πείνας με αποτέλεσμα να τρώμε λιγότερο. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξαν και ερευνητές γερμανικών ινστιτούτων που διεξήγαγαν παρόμοιες μελέτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 9 μυστικά που κρύβουν όλοι οι άνδρες από τις γυναίκες τους!

Ωστόσο θεωρούν πως σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους παίζει και το φαινόμενο της θερμογένεσης που ενεργοποιείται κατά την κατανάλωση νερού.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share