Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι 9 δίαιτες που ακοολούθησαν οι διάσημοι σταρ και έχασαν τα κιλά αμέσως! Η 7η θα σας ξετρελάνει

13 Μαΐου 2017 13:14
Οι 9 δίαιτες που ακοολούθησαν οι διάσημοι σταρ και έχασαν τα κιλά αμέσως!  Η 7η θα σας ξετρελάνει

Οι παρακάτω διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές ακολούθησαν τις πιο ασυνήθιστες μεθόδους για να χάσουν γρήγορα κιλά είτε για κάποιο ρόλο είτε για προσωπικούς λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να φτάσετε τις ακραίες δίαιτες των διασημοτήτων, και δεν σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις συγκεκριμένες διατροφές χωρίς την συμβουλή του γιατρού σας.

Για το ρόλο της μπαλαρίνας, η Portman έπρεπε να μειώσει το βάρος της και φτάσει σχεδόν τα 40 κιλά. Η διατροφή της δεν ήταν πολύ διαφορετική από τον χαρακτήρα του ρόλου που ενσάρκωνε: μισό γκρέιπφρουτ, καρότα και αμύγδαλα. Αλλά η φτωχή διατροφή και η εντατική προπόνηση απέδωσαν καθώς κέρδισε βραβείο Όσκαρ Ά γυναικείου ρόλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μεγάλη ανατροπή στο αγώνισμα της Κυριακής! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και ποιος παίκτης μένει εκτός;

Για να χάσει επειγόντως 7 κιλά πριν από τα γυρίσματα της ταινίας «Dream Girls», η Beyoncé αρνήθηκε τη στερεά τροφή. Για δύο εβδομάδες έπινε μόνο νερό με χυμό λεμονιού, πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου, και μερικές φορές έπινε smoothies με φρέσκα λαχανικά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αλλά η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι δε θα ξαναέκανε ένα τέτοιο πείραμα.

Το βραβείο Ά αντρικού ρόλου που κέρδισε ο ηθοποιός, δε το απέκτησε εύκολα. Για 4 μήνες ακολούθησε μια δίαιτα εξαιρετικά χαμηλή σε θερμίδες και έχασε περίπου 20 κιλά. Η βασική του διατροφή αποτελούταν από μια μεγάλη ποσότητα υγρών και πρωτεϊνών, αλλά ο McConaughey ισχυρίζεται ότι η διαδικασία είχε επιπτώσεις και στην ψυχολογία του.

Για να επανακτήσει τη φιγούρα της μετά τον τοκετό η Reese Witherspoon ακολούθησε διατροφή που βασίζεται σε παιδικές εύπεπτες τροφές.

Για το ρόλο μιας εργάτριας που πεθαίνει από φυματίωση, η ηθοποιός έπρεπε να χάσει πολλά κιλά. Η Anne αναγκάστηκε να ακολουθήσει μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες δεν ξεπερνούσε τις 500 θερμίδες την ημέρα. Η ηθοποιός επέτρεψε στον εαυτό της να τρώει 2 μερίδες βρώμη, ραπανάκια και χούμους μέσα στην ημέρα.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, ακολούθησε μια πολύ ασυνήθιστη δίαιτα: κάθε μέρα κατανάλωνε κάτι τραγανό, κάτι μαλακό καθώς και κάτι ζεστό και κρύο. Όλες οι τροφές πρέπει να είναι στο ίδιο χρώμα, για παράδειγμα, τη Δευτέρα, όλες οι τροφές να είναι λευκές όπως λάχανο, φασόλια, τυρί cottage. Είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς αυτή τη διατροφή αν λάβουμε υπόψη τη φοβερή μεταμόρφωσή της.

Για τα γυρίσματα της ταινίας «The Machinist» ο ηθοποιός έπρεπε να χάσει 30 κιλά μέσα σε 4 μήνες. Η διατροφή του αποτελούνταν από κονσέρβες τόνου και 1 μήλο την ημέρα και όχι περισσότερο από 300 θερμίδες. Για να μην αισθάνεται πείνα, ο Bale έπινε πολύ νερό, που στο τέλος τον βοήθησε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Christian έχασε όχι μόνο λίπος, αλλά και μυϊκή μάζα.

Πώς θα θέλατε να μοιάζετε στα 58 σας χρόνια; Η τραγουδίστρια διατηρεί άριστη φυσική κατάσταση, και ενώ όταν οι άλλοι απλώς μειώνουν τις θερμίδες τους, η Madonna τις στερείται εντελώς. Η δίαιτα βασίζεται στην ιδέα ότι μόνο η μυρωδιά του φαγητού είναι αρκετή για να διατηρήσει τη δραστηριότητά του σώματός μας. Μπορείτε να μαγειρέψετε φαγητό, αλλά απλά να απολαύσετε τη μυρωδιά και να μη φάτε τίποτα, εκτός από αραιωμένη σούπα με αλάτι. Φυσικά, η Madonna δεν ακολουθεί μια τέτοια δίαιτα όλη την ώρα, αλλά την ακολουθεί όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Μετά τον τοκετό για τα μελλοντικά της σχέδια η Nicole Kidman έπρεπε να ακολουθήσει μια αρκετά αυστηρή δίαιτα: 1 βραστό αυγό για πρωινό, 1 αυγό για μεσημεριανό γεύμα και 2 για δείπνο. Τέτοια διατροφή είναι εξαιρετικά ισορροπημένη και περιέχει λίγες θερμίδες, αλλά η ηθοποιός έχασε ακόμα περισσότερο βάρος από όσο είχε προγραμματιστεί.

Πηγή: YOUWEEKLY

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share