Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πείτε αντίο στην δίαιτα. Πιείτε αυτό το ρόφημα μετά το γεύμα και ακυρώστε όλες τις θερμίδες που πήρατε

12 Μαΐου 2017 18:19
Πείτε αντίο στην δίαιτα. Πιείτε αυτό το ρόφημα μετά το γεύμα και ακυρώστε όλες τις θερμίδες που πήρατε

Μια ανάσα πριν βγούμε στις παραλίες και αφού έχουμε φάει ό,τι έχει περάσει από μπροστά μας όλο το χειμώνα, ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε με τα μαγιό και τους καθρέφτες μας.

Η δίαιτα είναι εξαντλητική. Η άσκηση χρονοβόρα και δύσκολη. Αυτό που όλες ζητάμε, είναι να τρώμε αυτά που θέλουμε (εντάξει, ας μην το παρακάνουμε) και να πίνουμε κάτι μαγικό για να τα χάνουμε τις θερμίδες πιο εύκολα.

Κι όμως γίνεται και με τον πιο φυσικό τρόπο.

Με αυτό το πολύ νόστιμο ρόφημα, ακυρώνεις πολλές από τις θερμίδες που έχεις καταναλώσει με αποτέλεσμα να χάνετε πιο γρήγορα τα περιττά κιλά, όταν το πίνετε μετά το κυρίως γεύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Μεγάλη αποκάλυψη που θα συζητηθεί: "Ένα πρόσωπο από την ομάδα έκανε σeξ με πολλούς μέχρι που τους πιάσανε…" (Video)

Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο ρόφημα με βάση το γκρέιπφρουτ. Περιέχει πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά, ενώ είναι φουλ στις αντιβακτηριακές ιδιότητες. Πηγή βιταμίνης C, και A, B, D, E, αυτός ο απίθανος χυμός περιέχει ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, χαλκό και σίδηρο.

Πώς θα το παρασκευάσετε:

Χρειάζεστε ένα μεγάλο, ώριμο γκρέιπφρουτ και μία κουταλιά της σούπας μέλι.

Κόψτε το γκρέιπφρουτ στο μισό, και αφαιρέστε την σάρκα του. Βάλτε το γκρέιπφρουτ και το μέλι σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυμός. Αν είχατε το γκρέιπφρουτ στο ψυγείο, ακόμα καλύτερα.

Αυτό το ποτό περιέχει χρήσιμα στοιχεία, όπως:

Ο χυμός είναι πλούσιος σε πηκτίνη, η οποία συμβάλλει στην αποτελεσματική αποβολή της περισσευόμενης χοληστερόλης, ενώ παράλληλα μειώνει το επίπεδο της ινσουλίνης στο αίμα και σταθεροποιεί το μεταβολισμό.

Περιέχει λυκοπένιο, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση των τοξινών και των επιβλαβών ουσιών στο σώμα.

Λίγο απο αυτό το ποτό, μετά το μεσημεριανό γεύμα (περίπου 20 λεπτά μετά το φαγητό), αρκεί για να κάψετε περίπου τις μισές από τις θερμίδες που πήρατε στο τραπέζι.

Πηγή: Bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share