Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

7 πρωινά τρικ για να κάψεις περισσότερες θερμίδες μέσα στη μέρα!

8 Μαΐου 2017 13:09
7 πρωινά τρικ για να κάψεις περισσότερες θερμίδες μέσα στη μέρα!

Δεν έχει σημασία αν χτες το έριξες λίγο έξω και έφαγες λίγο παραπάνω. Το καλύτερο με τα πρωινά είναι πως είναι γεμάτα με δυνατότητες κι αυτό σημαίνει πως μπορείς να κάνεις μικρές ή μεγαλύτερες υγιεινές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις… με το «καλημέρα σας!», αρκεί να το θελήσεις.

Κι επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αυτά είναι τα 7 καλύτερα τρικ για να σιγουρευτείς πως θα ξεκινήσεις τη μέρα σου καίγοντας θερμίδες και θα συνεχίσεις να καις περισσότερες στη διάρκεια της ημέρας.

-Let the sunshine in: Σου αποκαλύψαμε αυτό το μυστικό που μας εξέπληξε ευχάριστα πριν λίγο καιρό, εξηγώντας σου αναλυτικά με ποιο τρόπο ο ήλιος μπορεί να σε βοηθήσει να αδυνατίσεις. Σε γενικές γραμμές, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως ο ήλιος είναι βασικός ρυθμιστής για το βιολογικό σου ρολόι, σημείο κλειδί στο αδυνάτισμα. Θες να μάθεις περισσότερα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας, γιατί αποφάσισαν να εκθέσουν τον Ντάνο, ποιος κρύβεται πίσω… (βίντεο)

-Απόλαυσε τον ύπνο ομορφιάς σου: Το συγκεκριμένο τρικ πάει «πακέτο» με το προηγούμενο. Είναι βασικό να κοιμάσαι αρκετά ώστε να βοηθήσεις το μεταβολισμό σου α λειτουργεί σαν… ρολόι. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Chicago, τα άτομα που κοιμούνται τουλάχιστον 7 ώρες την ημέρα έχουν 62% λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν λιγούρες στη διάρκεια της ημέρας.

-Βαθιές ανάσες: Ξεκινώντας τη μέρα σου, αλλά και στη διάρκειά της, δίνε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να κάνει ένα βήμα πίσω από τις υποχρεώσεις που τρέχουν και να ξαναβρίσκεις το «σημείο ζεν» σου. Το άγχος είναι πολύ κακός σύμβουλος όσο αφορά στη διατροφή σου κι αυτό γιατί όταν είμαστε αγχωμένοι ή στρεσαρισμένοι έχουμε την τάση να ψάχνουμε ανακούφιση στο τσιμπολόγημα παχυντικών σνακ (από τα πατατάκια και τους ξηρούς καρπούς μέχρι τις σοκολάτες).

-Keep walking: Αν οδηγείς το πιθανότερο είναι πως χρησιμοποιείς το αμάξι σου σχεδόν για κάθε σου μετακίνηση. Σίγουρα μπορεί να σε βολεύει όμως σκέψου πως επιβαρύνει την καθημερινότητα σου με ακόμη πιο καθιστικές συνήθειες. Είτε χρησιμοποιείς το αμάξι σου, είτε τα μέσα μεταφοράς, μπορείς να φροντίσεις να περπατάς λίγο περισσότερο, είτε παίρνοντας το λεωφορείο από την επόμενη στάση, είτε κατεβαίνοντας μια στάση νωρίτερα και περπατώντας μέχρι τον προορισμό σου, είτε απλά ανταλλάσοντας το αμάξι με το ποδήλατο (τουλάχιστον τις ημέρες που ο καιρός στο επιτρέπει). Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει στη σιλουέτα σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τραυματισμός για τον Μάριο στο σημερινό αγώνισμα που προκαλεί ανησυχία! (video)

-Το πρωινό 101: Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Το πρωινό είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας, ειδικά αν θες να αδυνατίσεις. Ένα από τα τρικ των super models είναι με το που ξυπνούν να πίνουν 1 ποτήρι ζεστό νερό με μερικές σταγόνες λεμόνι, που θα αποτοξινώσει τον οργανισμό από τις τοξίνες της προηγούμενης μέρας και θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό. Η δική μας επιλογή για ένα ολοκληρωμένο πρωινό που θα βάλει φωτιά στο μεταβολισμό σου είναι 1 ποτήρι φρεσκοστημένο χυμό, 2 αυγά όπως τα θες και 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης.

-Πρωινή γυμναστική: Μπορεί να μη σε ενθουσιάζει το να κάνεις γυμναστική πριν προλάβει να «ανοίξει το μάτι σου», όμως θα σε ενθουσιάσουν τα αποτελέσματα! Κι αυτό γιατί η πρωινή γυμναστική θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό ώστε να συνεχίσεις να καις περισσότερες θερμίδες στη διάρκεια της ημέρας.

-Το τάπερ της… αγάπης: Αν θες να αποφύγεις τα παχυντικά delivery και σνακ στο γραφείο, προετοιμάσου κατάλληλα. Φτιάξε ένα μεσημεριανό και ένα σνακ να πάρεις μαζί στο γραφείο. Θα σε βοηθήσει να σιγουρευτείς για την ποιότητα αλλά και τις θερμίδες του φαγητού που καταναλώνεις (για να μην αναφέρουμε πως θα γλιτώσεις ένα σωρό λεφτά).

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share