Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κάνει θαύματα: Ο τρόπος με τον οποίο καταπολεμούν την κυτταρίτιδα οι Γαλλίδες!

8 Μαΐου 2017 07:55
Κάνει θαύματα: Ο τρόπος με τον οποίο καταπολεμούν την κυτταρίτιδα οι Γαλλίδες!

Για όσες από εμάς έχει τύχει να μην κάνουμε σήμερα μπάνιο στη θάλασσα, μπορούμε να ακολουθήσουμε την παρακάτω πανεύκολη και super αποτελεσματική συνταγή απολέπισης που θα δώσει άλλη όψη στο σώμα μας χωρίς καθόλου κόπο. Παράλληλα θα διώξει μακριά την κυτταρίτιδα μια για πάντα!

Το DIY το λατρεύουμε, άλλωστε, και αυτό θα ανταποδώσει την αγάπη μας με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με την πιο καθαρή και λεία επιδερμίδα για την επόμενη φορά που θα βγούμε στην παραλία. It’s a (french) promise!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision 2017: Το τραγούδι έκπληξη της Πορτογαλίας που πάει να ανατρέψει τα δεδομένα! (videos)

Δεν χρειάζεται να κουραστείτε καθόλου ψάχνοντας μέσα στο σπίτι τα υλικά ούτε να φοβηθείτε πως θα έπρεπε να είχατε αγοράσει κάτι, αν και κυκλοφορούν εξαιρετικά body scrubs εκεί έξω τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα! Για σήμερα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε μία βόλτα στην κουζίνα σας που για λίγα λεπτά θα τη μετατρέψουμε σε εργαστήριο καλλυντικών. Τι λέτε, είστε έτοιμες να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα;

Το πιθανότερο είναι πως θα συμφωνήσετε μόλις μάθετε πως τα υλικά και οι ποσότητες που χρειάζονται για την απολέπισή σας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα παρακάτω -γιατί οι Γαλλίδες ξέρουν:

1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι μέλι

Πηγή: spirossoulis.com

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share