Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτοί είναι οι πιο... προικισμένοι: Διαδραστικός χάρτης ανά χώρα στο μέγεθος πέους! Τι θέση καταλαμβάνουν οι Έλληνες;

2 Μαΐου 2017 09:38
Αυτοί είναι οι πιο... προικισμένοι: Διαδραστικός χάρτης ανά χώρα στο μέγεθος πέους! Τι θέση καταλαμβάνουν οι Έλληνες;

Το μέγεθος πέους είναι ένα αιώνιο... πρόβλημα που ταλανίζουν χιλιάδες άνδρες αλλά και γυναίκες ανά τον κόσμο! Ποιος λαός το έχει μεγαλύτερο; Ένα ερώτημα που βασανίζει εκατομμύρια ανθρώπους!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για σένα και σου έχει την απάντηση!

Ο χάρτης χρησιμοποιεί τα δεδομένα που λαμβάνονται από προηγούμενες μελέτες και παρουσιάζει τον μέσο όρο στο μέγεθος πέους (σε στύση) των αντρών σε κάθε χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ξέσπασμα τηλεθεατών για το "στημένο αγώνισμα"! Τα μηνύματα που ξέσκισαν την παραγωγή…

Μην μένετε άλλο σε αγωνία. Κάντε κλικ ΕΔΩ και δείτε τον χάρτη!

Στο αριστερό μέρος του χάρτη θα δείτε ένα παράθυρο με την ονομασία “Map Viewer”. Αυτό περιέχει links για άλλους χάρτες από την ίδια εταιρεία. Αν δεν σας απασχολεί, κάντε κλικ στο επάνω δεξί μέρος του παραθύρου, για να το περιορίσετε.

Στο δεξί μέρος του χάρτη θα δείτε ένα άλλα παράθυρο με την ένδειξη “Direct Value”. Αυτό σας δείχνει τον χρωματικό κώδικα του χάρτη, δηλαδή σε τι μέγεθος πέους (σε εκατοστά) αντιστοιχεί το χρώμα κάθε χώρας στον χάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα μόδα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο: Το τζιν με... λάσπες που πωλείται 390 ευρώ! (photos)

Κάτω από τον χάρτη θα δείτε μια λίστα με δύο στήλες. Στην πρώτη, “Nomenclator”, είναι οι χώρες και στην δεύτερη, “Valued typed (SUM)”, είναι το αντίστοιχο νούμερο σε εκατοστά. Αν πατήσετε πάνω στο πρώτο, τότε η λίστα θα εμφανιστεί με αλφαβητική σειρά των χωρών και αν πατήσετε πάνω στο δεύτερο θα εμφανιστεί με ελάσσων αριθμό, ξεκινώντας από τον μεγαλύτερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ο πατροκτόνος πετάει το άψυχο κορμί της 6χρονης Στέλλας στα σκουπίδια

Μιας και το αναφέραμε, ο μεγαλύτερος μέσος όρος για το μέγεθος πέους (σε στύση) των αντρών είναι στην Δημοκρατία του Κονγκό στην Αφρική με 17,9 εκατοστά. Οι Έλληνες άντρες βρίσκονται στην 38η θέση παγκοσμίως με 12,2 εκατοστά. Τελευταίοι είναι οι άντρες από το Νεπάλ με 9,3 εκατοστά.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία για όλες τις χώρες του κόσμου, παρά μόνο για εκείνες που εμφανίζονται χρωματισμένες επάνω στον χάρτη.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share