Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το "αόρατο" παπούτσι που θα φορεθεί πολύ φέτος: Πώς σας φαίνεται;

12 Σεπτεμβρίου 2017 21:10
Αυτό είναι το

Η φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης εκτός από λαμπερά ντεφιλέ και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μόδας και showbiz είχε και μία αδιαφιλονίκιτη αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αληθινή ιστορία: "Ο γείτονας μου έκανε έρωτα κάθε βράδυ! Έτσι αποφάσισα να..."

Την κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ η οποία τρέλανε τους πάντες με την γκλάμουρους εμφάνιση της και τον εντυπωσιακό τρόπο που βάδισε στις πασαρέλες. Από εκεί την στιγμή ό,τι φόρεσε η Κάια αποτελεί μικρή ή και μεγάλη τάση.

Το σημείο όμως στο οποίο φαίνεται πως συμφωνούν οι περισσότεροι κορυφαίοι σχεδιαστές είναι το νέο στυλ παπουτσιού που έχουν «αγκαλιάσει» και εντάξει ήδη στην παρουσίαση της επερχόμενης κολεξιόν τους, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018. Γιατί, ως γνωστόν, η μόδα τρέχει και στους φρενήρεις ρυθμούς οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται και κάποιος δεν τις προλαβαίνει καλά - καλά.

Έτσι όλοι όσοι βρέθηκαν στο Μεγάλο Μήλο τις προηγούμενες ημέρες αλλά και όσοι παρακολουθούν τις εξελέξεις από απόσταση έχουν καταλήξει ότι αυτό θα είναι το ένα παπούτσι που θα αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο σε 9 περίπου μήνες από τώρα. Σε συνέχεια της διαφάνειας που ήδη έχει κάνει την εμφάνιση της στα αγαπημένα μας πέδιλα από φέτος, τα παπούτσια που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον την ερχόμενη σεζόν είναι «αόρατα» από άκρη σε άκρη. Αφήνοντας έτσι γυμνό και ακόμα πιο σέξι το γυναικείο πόδι και δένοντας ακόμα πιο γλυκά με όλα τα ρούχα μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Νέα Μάρκη: Καταδικάζονται Στεφανάκης και η αδελφή της Φαίης για την δολοφονία της!

Μία γεύση από την πρόσφατη πασαρέλα του οίκου Alexander Wang στην ετήσια Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με την Κάια Γκέρμπερ να κλέβει την παράσταση, κερδίζοντας από τους περισσότερους τον τίτλο του «νέου πλανητικού σούπερ μόντελ».

πηγή: womantoc.gr

 

Τι παίζει;

Ροή ειδήσεων

Share