Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπέλα Χαντίντ: Φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue και τώρα όλοι την κατακρίνουν. Γιατί;

16 Αυγούστου 2017 19:37
Μπέλα Χαντίντ: Φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue και τώρα όλοι την κατακρίνουν. Γιατί;

Η Vogue Arabia έκανε το ντεμπούτο της στις 5 Μαρτίου και φιλοξένησε στο πρώτο της εξώφυλλο την Τζίτζι Χαντίντ. Σειρά όμως τώρα έχει η αδερφή της, Μπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ: Αστυνομικοί δεν επέτρεψαν σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ1 να καλύψουν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα καμμένα!

Η Μπέλα Χαντίντ είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue Arabia για το τεύχος του Σεπτεμβρίου, που αναμένεται να είναι το πιο σημαντικό, αλλά και το μεγαλύτερο της χρονιάς, αφού μετρά περισσότερες από 300 σελίδες.

Η επιλογή της Μπέλα Χαντίντ δεν έγινε τυχαία. Ο Μάνουελ Αρναούτ, αρχισυντάκτης της Vogue Arabia, χαρακτήρισε ως «βαρυσήμαντη στιγμή» για το περιοδικό το τεύχος του Σεπτεμβρίου και σχολίασε πως η Μπέλα είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των τελευταίων χρόνων, ενώ παράλληλα συνδέεται με την αραβική Vogue λόγω της μισής της καταγωγής από την Παλαιστίνη από την πλευρά του πατέρα της.

Για ποιο λόγο όμως αυτό το ιδιαίτερα προσεγμένο εξώφυλλο προκάλεσε αντιδράσεις; Παρά το γεγονός ότι είναι μισή Παλαιστίνια, ορισμένοι αισθάνονται ότι η επιλογή στερείται βάθους και ότι στη θέση της Μπέλα θα έπρεπε να βρίσκεται ένα μοντέλο που ζει και εργάζεται στον αραβικό κόσμο.
Στο Instagram μάλιστα δεν άργησε να ξεκινήσει ένας «καυτός» διάλογος «Νομίζω πως ότι λένε οι υπόλοιποι είναι σωστό. Θα πρέπει να βάζετε μοντέλα από τον αραβικό κόσμο, άλλωστε το περιοδικό ονομάζεται Vogue Arabia» έγραψε κάποιος. Άλλοι τονίζουν ότι εμφανίζεται στο περιοδικό ως περήφανη Παλαιστίνια, αλλά δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σύγκρουση «Θα πιστεύατε πολλοί ότι θα μιλούσε για το τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη. Είναι ατυχές», έγραψε κάποιος άλλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντίνος Καρύδης: "Μακάρι να συναντηθούμε στη σκηνή κάποια στιγμή..." - Σε ποιον απευθύνει μήνυμα - πρόσκληση ο γνωστός ηθοποιός;

Για την αγγλική έκδοση του περιοδικού το καλλίγραμμο μοντέλο ντύνεται με μαύρα ρούχα υψηλής ραπτικής που έχουν την υπογραφή του διάσημου ιταλικού οίκου Fendi. Στο εξώφυλλο βλέπουμε το πρόσωπο της Μπέλα Χαντίντ που καλύπτεται από βέλο ενώ στα χέρια της φοράει μαύρα διάφανα γάντια με polka dots.

Από την άλλη, η αραβική έκδοση φιλοξενεί στο εξώφυλλο της ένα μακρινό πλάνο του μοντέλου. Η Μπέλα εντυπωσιάζει φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα με μακριά μανίκια και ασορτί pointed-toe δερμάτινες μπότες που ξεπερνούν το γόνατο.

Πίσω από τον φωτογραφικό φακό, στον οποίο ποζάρει για λογαριασμό του νέου τεύχους της αραβικής Vogue η Μπέλα Χαντίντ, βρίσκεται ο ταλαντούχος Karl Lagerfeld, του οποίου συνέντευξη επίσης φιλοξενείται στη συγκεκριμένη έκδοση του περιοδικού.

πηγή: bovary.gr

 

Τι παίζει;

Ροή ειδήσεων

Share