Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν θα πιστεύετε ποιο αξεσουάρ επιστρέφει από τα παλιά - Θα τα φορούσατε;

30 Ιουλίου 2017 09:46
Δεν θα πιστεύετε ποιο αξεσουάρ επιστρέφει από τα παλιά - Θα τα φορούσατε;

Αυτά τα γυαλιά ηλίου γυρνούν το χρόνο πίσω και δίνουν χαρακτήρα σε κάθε σας beach ή street εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευριδίκη Βαλαβάνη: Οι διασκεδαστικές φωτογραφίες από τις διακοπές της - Σε ποιο νησί παραθερίζει;

Fashion bloggers, μοντέλα (ανάμεσα τους και η Rocky Barnes που φαινεται στην αρχική φωτογραφία), influencers της μόδας μπορεί να έχουν φύγει (ή για να είμαστε πιο ακριβείς να συνεχίζουν τις μόνιμες) διακοπές, αλλά δεν παραλείπουν να ανεβάζουν και να μοιράζονται τα καλοκαιρινά τους outfits μέσω του «Θεού» των social media που λέγεται Instagram.

Και όσο κάνουμε τα ζηλόφθονα scroll down μας στο Instagram και βλέπουμε μαγιό, μαγικά σκηνικά από παραλίες, πισίνες με φουσκωτά φλαμίνγκο και χρωματιστά κοκτέιλ με φόντο πρόσωπα σε άψογη sunkissed απόχρωση, υποσυνείδητα «κρατάμε σημειώσεις» για αυτά που θα φορέσουμε κι εμείς στις διακοπές.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες trends που διαδέχονται το ένα το άλλο, τα γυαλιά που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην επικαιρότητα, είναι αυτά τα λευκά, τόσο «Lolita chic» γυαλιά ηλίου που συμπληρώνουν τα outfits των κοριτσιών που παίζουν τη μόδα στα δάχτυλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάηκαν τα πόδια σου από τον ήλιο; Πώς θα τα ξυρίσεις χωρίς να ερεθιστούν!

Με λευκό κοκκάλινο σκελετό, σκούρους φακούς σε οβάλ και ελαφρώς cat-eye σχήμα, ανεβάζουν επίπεδα το coolness τόσο στα καθημερινά σας λουκ, όσο και στις εμφανίσεις δίπλα στο κύμα.

 

Τι παίζει;

Ροή ειδήσεων

Share