Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Hipdips: Η νέα τάση του Instragram αρέσει πολύ για τον καλύτερο λόγο!

13 Ιουλίου 2017 16:40
Hipdips: Η νέα τάση του Instragram αρέσει πολύ για τον καλύτερο λόγο!

O Κόσμος, και δη αυτός του διαδικτύου, είναι κακός. Έχει όμως και μερικές πτυχές του που αποδεικνύουν πως υπάρχουν ακόμα positive vibes εκεί έξω. Μια κοινότητα που σφύζει από θετική ενέργεια και αγάπη είναι αυτή του body positivity.
Στο δρόμο για τη συνειδητοποίηση, αποδοχή και αγάπη των διαφορετικών κορμιών, σωματότυπων και ατελειών, δίνεται συχνά - πυκνά ιδιαίτερη έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου κορμιού, η ομορφιά των οποίων έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές, από εμάς τις ίδιες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα κλάψετε από τα γέλια! Τα πειράγματα του Πέτρου Φιλιππίδη στα backstage της παράστασης του (video)

Μετά τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα, τα μπράτσα, τις δίπλες στην κοιλιά, το νέο instagram trend είναι οι λεγόμενες "λαβές του έρωτα". Πρόκειται ουσιαστικά για εκείνη την εσοχή ή προεξοχή ανάμεσα στους γοφούς και τους μηρούς, η οποία έχει κάνει πολλές γυναίκες να τη μισούν και άλλες να τη ζηλεύουν.

Το σημείο αυτό, λοιπόν, δεν είναι κάτι που αλλάζει μορφολογικά με τη γυμναστική ή τη διατροφή, αλλά είναι κάτι ανατομικό και δεν μπορείς να το ξεφορτωθείς - είναι ουσιαστικά το μέρος όπου οι μηροί συνδέονται με τη λεκάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπο: Η ημίγυμνη φωτογραφία στο Instagram και η αλλαγή στο σώμα του ενάμιση μήνα μετά το Survivor!

Επειδή πολλές γυναίκες μεγάλωσαν έχοντας μάθει να μισούν αυτό τους το κομμάτι, το instagram είναι ένα πολύ πρόσφορο έδαφος, ώστε να μοιραστούμε φωτογραφίες αναδεικνύοντας αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος.

Ας αγαπήσουμε τα #hipdips!

πηγή: ladylike.gr

 

Τι παίζει;

Ροή ειδήσεων

Share