Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

TIPS: Δες πώς να ντυθείς για να καλύψεις τις ΑΤΕΛΕΙΕΣ στο σώμα σου!

11 Απριλίου 2014
TIPS: Δες πώς να ντυθείς για να καλύψεις τις ΑΤΕΛΕΙΕΣ στο σώμα σου!

Σε έναν κόσμο γεμάτο από cropped tops, μίνι και skinny jeans είναι πραγματικά δύσκολο να ξεφύγεις με μια ή παραπάνω ατέλειες στο σώμα σου.

Κι ενώ σε ενθαρρύνουμε να αγαπήσεις το σώμα σου ακριβώς όπως είναι, μερικές φορές αισθάνεσαι πως το να αντιμετωπίσεις αυτά τα προβλήματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου. Και δεδομένου ότι ο καιρός που απαιτεί περισσότερο δέρμα εκτεθειμένο, είναι προ των πυλών, σήμερα αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα styling tips μας για την αντιμετώπιση κάθε μορφής ανησυχίας σου.

Οπότε αν θέλεις να νιώθεις περήφανη με το σώμα σου κάθε φορά που ντύνεσαι, δες τις παρακάτω συμβουλές styling για να καλύψεις κάθε ατέλεια.

ΘΕΛΕΙΣ: Πιο επίπεδη κοιλιά

H ΛΥΣΗ: Ένα wrap dress!

Ένα φόρεμα που τυλίγεται γύρω από τη μέση σου, όπως αυτό της Allison Williams, τονίζει το μικρότερο μέρος της και το ντραπέ ύφασμα βοηθά στο να καλυφθεί το στομάχι.

ΘΕΛΕΙΣ: Πιο αδύνατα μπράτσα

Η ΛΥΣΗ: Μανίκια 3/4

Αυτού του είδους τα μανίκια οδηγούν το βλέμμα να στραφεί στο σημείο του χεριού που μένει ακάλυπτο. Επίσης αν έχεις τέτοιο πρόβλημα με τα μπράτσα σου απόφυγε τα cap-sleeves όπως και τα αμάνικα tops και ρούχα γενικότερα.

ΘΕΛΕΙΣ: Mικρότερο κορμό

Η ΛΥΣΗ: Cropped top + full skirt.

Κάνε έναν μακρύ κορμό πιο αναλογικόσυνδυάζοντας ένα cropped top με μια ψηλόμεση midi φούστα. Αμέσως τα πόδια σου θα φανούν ψηλότερα και το επάνω μισό μέρος του σώματος σου μικρότερο.

ΘΕΛΕΙΣ: Πιο στενή μέση

Η ΛΥΣΗ: Peplum+ζώνη

Το peplum και η ζώνη βοηθούν στο να φανεί πολύ μικρότερη η μέση σου. Η ζώνη την τονίζει και ο όγκος από κάτω την αναδεικνύουν και την κολακεύουν.

ΘΕΛΕΙΣ: Mικρότερα οπίσθια

Η ΛΥΣΗ: Wide-leg pants

Τα παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια ισορροπούν ένα σώμα με extra πόντους στα oπίσθια. Για ακόμα καλύτερα απότλέσματα πρόσθεσε και μια φαρδιά ζώνη στο ύψος των γοφών.

ΘΕΛΕΙΣ: Πιο πλούσια οπίσθια

Η ΛΥΣΗ: Ένα ψηλόμεσο jeans

Δημιούργησε την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων οπισθίων φορώντας ένα ψηλόμεσο jeans. Το σημείο που ξεκινάει το παντελόνι, τονίζει το στενότερο σημείο του σώματος σου, τονίζοντας το κάτω μέρος του.

ΘΕΛΕΙΣ: Mικρότερους γοφούς

Η ΛΥΣΗ: Ένα flared jeans!

Ο καλύτερος τρόπος για να "αδυνατίσεις τους γοφούς σου, είναι ένα flared jeans, καθώς ο όγκος στο κάτω μέρος ισορροπεί τους μεγάλύτερους γοφούς. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε το look σου με ένα πανωφόρι σε μήκος που τους καλύπτει.

ΘΕΛΕΙΣ: Ψηλότερο κορμό

Η ΛΥΣΗ: Χαμηλόμεσο παντελόνι + τοπ με κλειστή λαιμόκοψη

Για να επιμηκύνεις έναν κοντό κορμό, ένα χαμηλόμεσο παντελόνι σε συνδυασμό με ένα τοπ με κλειστή λαιμόκοψη αμέσως θα φέρει σε ισορροπία τον κορμό με τυα πόδια σου.

ΘΕΛΕΙΣ: Mεγαλύτερο μπούστο

Η ΛΥΣΗ: Ένα τοπ με βολάν!

Για πιο πλούσιο μπούστο, ενίσχυσε το με ένα τοπ με βολάν σαν αυτό της Olivia Palermo.

ΘΕΛΕΙΣ: Ψηλότερα πόδια

Η ΛΥΣΗ: Mονοχρωμία!

Αν θέλεις να επιμηκύνεις και να λεπτύνεις τα πόδια σου, ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις ένα total look στο ίδιο χρώμα. Οι μπότες βοηθούν να πετύχεις αυτό το effect, αντίθετα όμως αν οι αστράγαλοι σου είναι εκτεθειμένοι το look δε λειτουργεί.

ΘΕΛΕΙΣ: Mικρότερο μπούστο

Η ΛΥΣΗ: H V λαιμόκοψη!

Το V σχήμα δημιουργεί ένα τρίγωνο από κάτω προς τα επάνω κάνοντας το μπούστο λιγότερο εμφανές. Πρόσεξε μόνο το V να μην είναι πολύ βαθύ γιατί αυτό θα τονίσει περισσότερο το ντεκολτέ σου!


tlife.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share