Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσοχή: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα στυλιστικά ΛΑΘΗ!!! - Πώς θα τα ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ;;;

11 Απριλίου 2014
Προσοχή: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα στυλιστικά ΛΑΘΗ!!! - Πώς θα τα ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ;;;

Τα περισσότερα στυλιστικά λάθη προκύπτουν, είτε επειδή κάπου κυριάρχησε η υπερβολή, είτε επειδή μια στυλιστική επιλογή βασίστηκε τυφλά στις προσταγές της μόδας. Τα ρούχα που επιλέγετε θα πρέπει να σας κάνουν να αισθάνεστε πιο σίγουρες, πιο όμορφες, πιο κομψές και περισσότερο ελεύθερες.

Τα πιο συχνά στυλιστικά λάθη, τα οποία θα πρέπει να αποφεύγουμε, είναι:

Όταν συνδυάζονται πολύ λεπτά τακούνια με υπερβολικά κοντά μήκη. Αν επιζητάτε το ύψος, ένα ψηλόμεσο παντελόνι, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, μπορούν να φέρουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Οι κοντές φούστες μπορούν να φορεθούν με ένα ελαφρώς πιο χοντρό τακούνι, αν αυτό που επιθυμείτε είναι να επιμηκύνετε τη σιλουέτα σας.

Όταν είμαστε ντυμένες από πάνω μέχρι κάτω, με ρούχα που φέρουν την υπογραφή ενός και μόνο σχεδιαστή. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα φαίνεστε σαν κινητή διαφήμιση - ακόμα και χωρίς να φαίνεται το λογότυπο. Η ύπαρξη του στυλ, προσδιορίζεται από ένα συνεχές μιξάρισμα διαφορετικών, ακόμα και ετερόκλιτων στοιχείων μεταξύ τους.

Επιλέγοντας ρούχα τα οποία μας ταιριάζουν ή εφαρμόζουν στο περίπου. Όταν ένα ρούχο είναι oversized, είναι προορισμένο να φορεθεί έτσι. Ομοίως και για το ανάποδο. Χρειάζεται το τζιν σας, να εφαρμόζει επάνω σας σωστά, ένα blazer ανάλογα, να στέκεται σωστά στους ώμους σας ή εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που θα επιλέξετε να κουμπώνει επάνω σας κατάλληλα. Διαφορετικά, όχι μόνο θα αποτύχετε στυλιστικά, αλλά δεν θα νιώθετε και άνετα.

Οι λεκέδες και οι τρίχες, πάνω σε ένα ρούχο, προφανώς και καταστρέφουν μια εμφάνιση. Δώστε έμφαση λοιπόν και προσοχή στις λεπτομέρειες. Ένα κουμπί, το οποίο είναι έτοιμο να φύγει ή ένα σκούρο παντελόνι με κάποιο λεκέ, λειτουργούν ανασταλτικά για την εικόνα σας. Φροντίστε την γκαρνταρόμπα σας, προκειμένου να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια.

Μην υποκύπτετε στην επιλογή ρούχων και αξεσουάρ, τα οποία δυσκολεύουν την κίνησή σας.

Μην προσποιείται κάτι που δεν είστε. Ότι φοράτε, ιδανικά οφείλει να αποτελεί την προέκταση του εαυτού σας - ακόμα και στην περίπτωση που θέλετε να πειραματιστείτε.

 

Ροή ειδήσεων

Share