Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θεραπείες ενυδάτωσης του NILAYA Mystic Spa μόνο με €65,00!

9 Σεπτεμβρίου 2011
Θεραπείες ενυδάτωσης του NILAYA Mystic Spa  μόνο με €65,00!

Η επιστροφή από τις διακοπές επιβάλλει βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα... επιβάλλει επιστροφή στο NILAYA Mystic Spa! Επαναφέρετε τη χαμένη φρεσκάδα και λάμψη σε πρόσωπο και σώμα και απολαύστε έως τα τέλη Σεπτεμβρίου όλες τις νέες θεραπείες ενυδάτωσης του NILAYA μόνο με €65,00!

Ομορφιά χωρίς ηλικία!

Οι διακοπές περνούν... το ίδιο και ο χρόνος, αφήνοντας τα σημάδια του πάνω στην επιδερμίδα. Επαναφέρετε και διατηρήστε μια για πάντα τη νεότητα του δέρματός σας με τις νέες πρωτοποριακές θεραπείες προσώπου Nilaya Eternal Beauty και Nilaya Fruit Elixir.

Nilaya Eternal Beauty

Ανακαλύψτε μια νέα εντατική αντιρυτιδική θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος, εμπλουτισμένη με Ολιγοπεπτίδια, Κινέζικο λευκό τσάι, άνθη Ιαπωνικής κερασιάς, μανόλια, γαλλικό τριαντάφυλλο και άνθος Ινδικού λωτού. Ενισχύστε τη φυσική παραγωγή Κολλαγόνου και Ελαστίνης και χαρίστε στον εαυτό σας ένα δέρμα απαλό, λαμπερό και πλήρως ενυδατωμένο.

Nilaya Fruit Elixir

Επιλέξτε την προηγμένη αυτή θεραπεία προστασίας και ανανέωσης του προσώπου με βλαστοκύτταρα φρούτων (Ελβετικό μήλο, κόκκινο σταφύλι, ρόδι, μάνγκο, πεπόνι, ακτινίδιο, μούρο) και βιταμίνες. Ενισχύστε τη φυσική ικανότητα επανόρθωσης και νεανικότητας της επιδερμίδας και προστατεύστε την αποτελεσματικά από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις και τη φθορά του χρόνου.

Σαγήνη στο Σώμα!

Στον παράδεισο του NILAYA Mystic Spa τα αρώματα και οι αισθήσεις παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Επιλέξετε την εξειδικευμένη θεραπεία σώματος που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και στην προσωπικότητά σας και νιώστε μια έκρηξη ζωντάνιας να σας συναρπάζει!

Vanilla-Coconut

Απολαύστε μια γλυκιά και εξωτική ιεροτελεστία απολέπισης και ενυδάτωσης με άρωμα βανίλια - καρύδα.

Milk & Honey

Από την αρχαιότητα, το γάλα και το μέλι είναι γνωστά για τα πλούσια συστατικά που περιέχουν, προσφέροντας εξαιρετική θρέψη στην επιδερμίδα.

Pomegranate & Fig

Μια εξωτική θεραπεία για το σώμα και το πνεύμα που συνδυάζει όλα τα ωφέλιμα αποτελέσματα και τις ενεργές ιδιότητες που κρύβονται στο ρόδι και στο σύκο!

Papaya & Guava

Συνδυάζει πληθώρα εξωτικών και... "fruity" συστατικών! Παραδοθείτε σε μια φρουτώδη ευφορία και νιώστε το δέρμα σας απαλό και μεταξένιο, απολαμβάνοντας το διακριτικό άρωμα από papaya & guava.

Το NILAYA Mystic Spa καινοτομώντας στο χώρο των spa πρότεινε ένα νέο concept απόδρασης και ανάτασης σώματος και πνεύματος, το Mystic Spa. Μυστηριακή ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής σας μεταφέρουν σε κόσμους μαγικούς, σας μεταφέρουν στον παράδεισο του SPA...

Σε ένα ζεν περιβάλλον, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σας περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας.

Mystic Violet, Healing Blue, Nature Green, Sunny Yellow, Tropic Orange και Royal Red!

Τέλος, δύο κεντρικές ημικυκλικές καμπίνες σχηματίζουν το απόλυτο Yin Yang!.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 - 21:00, Σάββατο 10:00 - 18:00

Στοιχεία Επικοινωνίας:Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά, 210 8001130

[email protected] - www.nilaya.gr

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share