Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Happy Palettes Vol. II: Έρχονται τέσσερις νέες παλέτες σκιών σε μοναδικές αποχρώσεις

Ίδια παλέτα, διαφορετικό look κάθε φορά!

23 Νοεμβρίου 2021 13:56
Happy Palettes Vol. II: Έρχονται τέσσερις νέες παλέτες σκιών σε μοναδικές αποχρώσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη συλλογή των Happy Palettes μεγαλώνει και υποδέχεται τέσσερις νέες, εκπληκτικές παλέτες σκιών σε μοναδικές χρωματικές ιστορίες εμπνευσμένες από τις στιγμές και τα συναισθήματα που θέλουμε να κρατήσουμε αναλλοίωτα για πάντα!

SKINNY JEANS

Ανάδειξε τον πιο casual ή glam εαυτό σου μέσα από την παλέτα Skinny Jeans της συλλογής Happy Palettes. Εννέα υψηλής χρωστικής σκιές στις αγαπημένες αποχρώσεις του μπλε, μαζί με τους υπέροχους μεταβατικούς τόνους του café-au-lait, του σαμπανί και του μπρονζέ συνθέτουν την πιο cool παλέτα χρωμάτων. Δημιούργησε ξεχωριστά looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις όλες τις ώρες της ημέρας με τις μοναδικές βελούδινες ματ, ιριδίζουσες και μεταλλικές υφές που παραμένουν αναλλοίωτες!

OLIVE GARDEN

Το μαγευτικό τοπίο ενός ελαιώνα μέσα από τα χρώματα της φύσης, της ελιάς και των φθινοπωρινών φύλλων αποτυπώνεται στην παλέτα Olive Garden της συλλογής Happy Palettes. Οι εννέα πλούσιες αποχρώσεις της παλέτας σε τόνους του πράσινου, του καφέ, του μπεζ και του χρυσού είναι ιδανικές για κλασικά looks με ένταση και βάθος, αλλά και για εντυπωσιακά, τολμηρά smokey eyes που αναδεικνύουν όλα τα χρώματα ματιών. Παίξε με τις μοναδικές ματ, σατινε και ιριδίζουσες υφές, και δημιούργησε ατελείωτες εκθαμβωτικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα υψηλής απόδοσης και χρωστικής!

DESERT TEA

Ταξίδεψε μέσα από τα θερμά και spicy χρώματα της παλέτας Desert Tea της συλλογής Happy Palettes. Εννέα σκιές σε τόνους του καφέ, του ανοιχτού bronze, του σοκολατί και της ζεστής terracotta μαζί με το μπεζ και το σαμπανί σχηματίζουν ένα παιχνίδι χρωμάτων και υφών που χαρίζουν στα μάτια ζωντάνια και λάμψη. Δημιούργησε δυναμικά looks με μέγιστη απόδοση χρώματος και διάρκειας από το πρωί έως το βράδυ. Ανάμειξε τα ιριδίζοντα και μεταξένια τελειώματα ζωντανεύοντας εικόνες από το επιβλητικό ηλιοβασίλεμα της ερήμου!

BEDTIME STORIES

Μια λαχταριστή κοριτσίστικη παλέτα η Bedtime Stories της συλλογής Happy Palettes αφηγείται ένα γλυκό παραμύθι μέσα από τις εννέα girly αποχρώσεις της. Tόνοι του icy λιλά, του σαμπανί και του frosted baby pink συνδυασμένοι με το μελιτζανί, το σκούρο μωβ και το μαύρο. Απογείωσε την δημιουργικότητά σου και εκτόξευσε κάθε σου εμφάνιση με τις μοναδικές ματ και shimmery υφές αλλά και τις παιχνιδιάρικες μεταλλικές λάμψεις που αναμειγνύονται ομοιόμορφα, αποδίδοντας ένα αποτέλεσμα έντονης χρωστικής και διάρκειας!

Αν είσαι makeup lover τότε σίγουρα θα λατρέψεις τις νέες Happy Palettes. Είναι ιδανικές για να πειραματίζεσαι και να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς μακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ, ανάλογα με τη διάθεσή σου!

Τέσσερις ξεχωριστές παλέτες ματιών με εννέα σκιές εξαιρετικής απόδοσης και υψηλής χρωστικής, σε διαφορετικές υφές. Χάρη στο πρακτικό τους μέγεθος είναι τέλειες για να κάνεις γρήγορα looks on-the-go αλλά και για να τις παίρνεις παντού μαζί στα ταξίδια σου!

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share