Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η Χάλι Μπέρι μοιράζεται μας τα 10 μυστικά ομορφιάς της

Η 53χρονη σταρ μοιράζεται πολύ συχνά τις συμβουλές ομορφιάς της

2 Νοεμβρίου 2021 09:29
Η Χάλι Μπέρι μοιράζεται μας τα 10 μυστικά ομορφιάς της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Halle Berry δεν είναι διάσημη μόνο για το ταλέντο της στην υποκριτική, αλλά και για την αγέραστη εντυπωσιακή εμφάνισή της. Η 53χρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μέσω μιας αυστηρής ρουτίνας, διατηρεί ένα υπέροχο σώμα.

Η ηθοποιός αφιερώνει τις Παρασκευές της στο να μοιράζεται τις εμπειρίες της μέσα από το hashtag #FitnessFriday μαζί με τον προσωπικό της γυμναστή, Peter Lee Thomas και προσφέρει συμβουλές στον κόσμο για να παραμείνει υγιής και όμορφος.

Για εκείνη, είναι πολύ σημαντικό να διαθέτεις μια υγιή ισορροπία που ενισχύει την ευεξία, ενώ δεν είναι υπέρ της αυστηρής δίατας, τονίζοντας: “Μερικές φορές πρέπει απλώς να τρως ό,τι θέλεις. Πρέπει να ικανοποιήσεις αυτή τη λαχτάρα και έτσι μπορείς να επιστρέψεις καλύτερα και πιο δυνατά”. Μαζί με τα μυστικά της Χάλι Μπέρι ας δούμε και μερικά beauty tips που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

1.Η ενυδάτωση ξεκινάει από το πρωί

Κάθε πρωί, η αψεγάδιαστη σταρ ξεκινά τη μέρα της με ενυδάτωση. Όπως αναφέρεται στο HollywoodLife, πίνει ένα μεγάλο ποτήρι νερό με μια φέτα λεμονιού.

2. Προγραμματισμός γευμάτων

Η Berry σχεδιάζει τα γεύματά της να συμπίπτουν με τις προπονήσεις της και συνήθως τρώει δύο γεύματα την ημέρα. Σε ένα Instagram Story, η Berry δήλωσε ότι συνήθως παραλείπει το πρωινό, ως μέρος της διαλειμματικής νηστείας της. Το πρώτο της γεύμα είναι ένας συνδυασμός πρωινού και μεσημεριανού γεύματος και γίνεται μετά την προπόνησή της.


3. Δίαιτα Keto

Αφού διαγνώστηκε με διαβήτη σε νεαρή ηλικία, η Berry άρχισε να παίρνει πολύ σοβαρά τη διατροφή της. Για χρόνια, χρησιμοποιεί την κετογονική δίαιτα για να διαχειριστεί τον διαβήτη της. Στη σελίδα της στο Instagram, υποστηρίζει ότι η προσεγμένη διατροφή της επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και της παρέχει καλύτερη σωματική αντοχή.

χαλι-μπερι-1

4. Ροφήματα

Όταν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να ετοιμάσει ένα γεύμα, η Halle αγαπάει να πίνει ροφήματα με θρεπτικά συστατικά που τη βοηθούν να νιώθει χορτασμένη, χωρίς να παίρνει πολλές θερμίδες.


5. Μην ξεχνάτε να τεντώνεστε!

Όπως οι περισσότεροι λάτρεις της γυμναστικής, η Berry δεν παραλείπει τις διατάσεις και συχνά στρέφεται στη γιόγκα, που συμβάλλει στη συνολική ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία.

6. Προκάλεσε τον εαυτό σου

Η Berry όπως έχει δηλώσει, προκαλεί συχνά τον εαυτό της με διαφορετικούς τύπους προπονήσεων. Η ηθοποιός κάνει πυγμαχία, πολεμικές τέχνες, kickboxing και Muay Thai. “Αν δεν αμφισβητήσεις τον εαυτό σου, πώς μπορείς να αναπτυχθείς άλλωστε;”, τονίζει.


7. Καφεΐνη

Η καφεΐνη λέγεται ότι αυξάνει την αντοχή και καθυστερεί την κόπωση των μυών. Αντί για καφέ, η Berry πίνει συνήθως Hint Kick, το οποίο είναι αρωματισμένο νερό που περιέχει φυσική καφεΐνη.

8. Όχι, όχι και πάλι όχι στη ζάχαρη

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι λαχταράει συχνά τη ζάχαρη, αλλά επιμένει σε πιο υγιεινές επιλογές, όπως το σνακ με ζουμερά μούρα ή πίνει κομπούχα (ή κομπούτσα).

χαλι-μπερι-2

9. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Η Berry πιστεύει ότι το να φροντίζεις τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν είναι εξίσου σημαντικά με τη διατροφή και την άσκηση. Η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά στο Instagram με το hashtag, #SelfCareSunday, για να δείξει στους θαυμαστές πώς συμπεριφέρεται στον εαυτό της μετά, από μια κουραστική εβδομάδα.

10. Σεβαστείτε το δέρμα σας

Μπορεί να έχει την οικονομική άνεση να αγοράσει τα καλύτερα καλλυντικά της αγοράς, η Berry ωστόσο στρέφεται συχνά σε μάσκες με προϊόντα που βρίσκονται στην κουζίνα της. Η αγαπημένη της μάσκα έχει γιαούρτι, μέλι και λεμόνι. Η ηθοποιός σε βίντεο της στο Instagram είχε δηλώσει πως το δέρμα μας έχει μεγάλη σημασία και οφείλουμε να το σεβόμαστε, προσθέτοντας: «Αν το δέρμα σου φαίνεται καλό, όλα τα άλλα φαίνονται καλά. Έτσι, πάντα πίστευα ότι πρέπει να ξεκινήσετε με το δέρμα».

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share