Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορίτσια δώστε βάση: 9+1 προτάσεις για τα πιο trend νύχια του χειμώνα!

Χρώματα που όλες αγαπάμε!

27 Οκτωβρίου 2019 11:51
Κορίτσια δώστε βάση: 9+1 προτάσεις για τα πιο trend νύχια του χειμώνα!

Κορίτσια η μόδα φέτος προστάζει χσκούρα χρώματα.. μωβ, μπλε, μπορντώ και ό,τι σκουρόχρωμο σου α΄ρέσει!

Όσες δεν το έχετε δοκίμάσει κάντε το! Τα νύχια σας εκτός από μοδάτα θα είναι παντά περιποιημένα και λαμμπερά.

Επίσης αξίζει να δείτε τα 19 σχέδια για τα νύχια σας που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα!

Το μενού έχει και ματ νύχια αλλά και λαμπερά με στρας και χρυσόσκονες και πό την άλλη το λαμπερό και φωτεινό με glitter μανικιούρ σου δίνει αυτή την αλλαγή στο μάτι και ταυτόχρονα σου φτιάχνει και τη διάθεση με την τσαχπινιά του.

Τι λέτε λοιπόν; Δοκιμάστε το!

Τέλος τα ψεύτικα νύχια και το ημιμόνιμο! Τι θα τα αντικαταστήσει;

Το σελάκ ή αλλιώς το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια και ολοένα και περισσότερες γυναίκες το προτιμούν στα νύχια. Έφτασε όμως αυτή η στιγμή που θα το αντικαταστήσουμε!

Δείτε και αυτό: 19 σχέδια για τα νύχια σας που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα!

Το απλό τζελ μανικιούρ που διατηρεί 7 ημέρες, απαιτεί την ύπαρξη θερμότητας ή UV ακτινοβολίας. Συνεπώς το σελάκ μπορεί και να κάνει μακροχρόνια βλάβη στα νύχια!

Οι δερματολόγοι τονίζουν ότι κανένα είδος μανικιούρ δεν θα πρέπει να μένει στα νύχια για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού πολλά μικρόβια και βακτήρια μπορούν να μαζευτούν κάτω από αυτό και να περάσουν στο νύχι!

Αναπόφευκτη είναι η επιστροφή στα απλά, δηλαδή στα μανό και το χρώμα στα νύχια που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ή και να αφαιρέσεις ανά πάσα στιγμή στο σπίτι σου!

Σοκ: Επικίνδυνο το τζελ στα νύχια!

Οι περισσότερες γυναίκες, πλέον, φτιάχνουν τα νύχια τους, κάνοντας τζελ και ημιμόνιμο. Ωστόσο το τζελ στα νύχια είναι επικίνδυνο! Προειδοποίηση σοκ!

Τα νύχια είναι περιποιημένα και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με αυτά τουλάχιστον για τις δύο επόμενες εβδομάδες και παραπάνω.

Με το ημιμόνιμο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στεγνώνουν κατευθείαν αφού τα «ψήνεις» και μπορείς να πας αμέσως για ύπνο ή να πλύνεις τα πιάτα, χωρίς να αγχώνεσαι! Δείτε ποια είναι τα μυστικά για γερά νύχια!

Όμως πόσο καλό κάνει το gel στα νύχια μας; Και κάθε πότε πρέπει να τα κάνουμε ημιμόνιμο;

Τι είδους βλάβη προκαλείται, λοιπόν, στα νύχια, στα χέρια ακόμα και στο σώμα απ’το μανικιούρ με gel; Δερματολόγοι και ειδικοί μας δίνουν τα φώτα τους και κάνουν λόγο για τρεις παρενέργειες που πρέπει να προσέχουμε!

Οι χημικές ουσίες στο gel επηρεάζουν όλο μας το σώμα
Τι συμβαίνει με αυτό το είδος μανό και τι περιέχει; Η Dr. Elizabeth Trattner αναφέρει πως το συγκεκριμένο gel είναι επικίνδυνο για πολλούς λόγους. Περιέχει φορμαλδεϋδη και άλλες τοξικές χημικές ουσίες που περνούν απ’ το συκώτι μας! «Αυτές οι χημικές ουσίες εισέρχονται στο σύστημά μας αφού τις εισπνέουμε. Και είναι βιοσυσσωρεύσιμες, πράγμα που σημαίνει ότι παραμένουν στο σύστημά μας» εξηγεί η κα Trattner.

Κάνει τα νύχια σου πιο αδύναμα
Το συγκεκριμένο βερνίκι που κρατάει μια ζωή είναι φανταστικό, έτσι; Απ’ την άλλη πλευρά, όμως, βλάπτει τα νύχια σου! Ο Dr Shilpi Agarwal αναφέρει πως ο συγκεκριμένος τρόπος μανικιούρ, ειδικά όταν γίνεται συχνά-πυκνά, βλάπτει τα νύχια μας.Τα κάνει πιο αδύναμα και δημιουργεί ραβδώσεις.

Οι λαμπτήρες UV μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνοι
Στο τέλος όταν πρέπει να βάλεις τα νύχια σου στο «φουρνάκι» προκειμένου να στεγνώσουν, τότε αυτό μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο.Ο Dr Agarwal αναφέρει πως αυτό είναι το χειρότερο μέρος της διαδικασίας. «Δεν έχουν αλλάξει όλα τα κέντρα περιποίησης τους λαμπτήρες από UV σε LED κι αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα ακόμα και καρκίνο του δέρματος αν εκτίθεσαι επανειλημμένα» προειδοποιεί ο κ. Agarwal.

Και παρ’όλο που ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου λόγω της έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία από μια λάμπα χαμηλής ισχύος είναι μικρός, είναι προτιμότερο να παίρνεις τις προφυλάξεις σου. Η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, συνιστά να φοράς γάντια με ακάλυπτα τα νύχια σου ή να χρησιμοποιείς αντηλιακό τουλάχιστον 15 λεπτά πριν το μανικιούρ.

6+1 τέλεια σχέδια στα νύχια για το Halloween!

Ακόμα και να μην πιστεύεις ότι υπάρχει ουσιαστικός λόγος να γιορτάσεις το Halloween, λίγη «μαύρη» μαγεία δεν κάνει κακό! Στόλισε τα νύχια σου με αράχνες, φαντασματάκια, ράμματα και κολοκύθες, για μια εβδομάδα, ώστε να είσαι μέσα στο κλιμα.. ειδικά αν λατρεύεις αυτή την γιορτή! Πάρε ιδέες για το επόμμενο μανικιούρ σου!

Δείτε επίσης: Το application που σου δείχνει το ιδανικό χρώμα νυχιών για εσένα!

Δες παρακάτω τις προτάσεις για τα Halloween νύχια:

7 νυφικά μανικιούρ που θα σε τρελάνουν!

Κάνε τα πιο όμορφα, minimal, διαφορετικά μανικιούρ που έχεις δει ποτέ! Μιας λοιπόν που βρισκόμαστε στο τελείωμα της σεζόν για γάμους, αλλά έχουμε ακόμα αρκετούς μπροστά μας σκεφτήκαμε τις νύφες. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα νύχια στον γάμο σας!

Δείτε επίσης: Έβαλε τις στάχτες του νεκρού πατέρα της στα ακρυλικά της νύχια γιατί..

Τις νύφες που έχουν καταλήξει στο νυφικό προφανώς, στα μαλλιά και το μακιγιάζ και έχουν αφήσει το μανικιούρ για το τέλος. Συγκλονιστικές ιδέες για νυφικά μανικιούρ που η ίδια δεν αναφέρει ως νυφικά αλλά τα βαφτίζουμε εμείς.

Δείτε τα 7 σχέδια για νυφικό μανικιούρ παρακάτω για να διαλέξετε αυτό που θα ταιριάζει στη μεγάλη μέρα!

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share