Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σούπερ διαγωνισμός με δώρο ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη από τη σειρά Detox του bioten!

20 Νοεμβρίου 2019 14:12
Σούπερ διαγωνισμός με δώρο ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη από τη σειρά Detox του bioten!

Ανακάλυψε τι τύπος City Girl είσαι, μπες στο citygirl.biotencosmetics.com και πάρε μέρος στο διαγωνισμό bioten Detox με δώρο ένα μοναδικό ταξίδι για 2 άτομα στον απόλυτα urban προορισμό, τη Νέα Υόρκη! Όμως τα δώρα δεν σταματούν εκεί! Έτσι, μέσα από τον διαγωνισμό μπορείς να κερδίσεις προϊόντα της σειράς detox, μια επαγγελματική φωτογράφιση για να αναδείξεις το city girl που κρύβεις μέσα σου και αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας για να δημιουργήσεις τα δικά σου Detox smoothies.



Η σειρά bioten Detox

Τόσο το καυσαέριο όσο και οι περιβαλλοντικοί ρύποι αλλά και οι έντονοι ρυθμοί ζωής που προκαλούν άγχος και στρες αφήνουν το αποτύπωμά τους και στο δέρμα. Γι'αυτό το λόγο η ολοκληρωμένη σειρά bioten Detox, η οποία είναι ενισχυμένη με 100% φυσικό άνθρακα είναι ιδανική για μια υγιή, φρέσκια και λαμπερή όψη.

Στη σειρά θα βρεις το τζελ καθαρισμού της σειράς, που αφαιρεί τους ρύπους και οτιδήποτε περιττό από την επιδερμίδα, ενώ είναι και η τέλεια βάση για την κρέμα ημέρας Detox. Όσο για τη βραδινή τελετουργία αυτή περιλαμβάνει ένα καλό καθαρισμό με το νερό καθαρισμού, ενώ η ρουτίνα ομορφιάς ολοκληρώνεται με την κρέμα νύχτας της σειράς.

Στην περίπτωση που κάποιες ημέρες αισθάνεσαι το δέρμα σου θαμπό και ταλαιπωρημένο εφάρμοσε τη μάσκα προσώπου, η οποία είναι βάλσαμο για την επιδερμίδα καθώς την αφήνει απαλή και αναζωογονημένη! Σημείωσε ότι η πολύτιμη σύνθεση όλων των προϊόντων της σειράς περιλαμβάνει ακόμη το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block το οποίο δρα σε πολλαπλά επίπεδα για την αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Tη σειρά ολοκληρώνει το αφρόλουτρο bioten Detox, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με αγγούρι και τσάι Matcha, ενώ ακόμη είναι ενισχυμένο με τεχνολογία Micellar. Τέλος, η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές και είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης.

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share