Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μουτζουρώθηκες; Ο μοναδικός αποτελεσματικός τρόπος για να φτιάξεις το eyeliner!

Πανεύκολο!

15 Οκτωβρίου 2019 11:04
Μουτζουρώθηκες; Ο μοναδικός αποτελεσματικός τρόπος για να φτιάξεις το eyeliner!

Το eyeliner και η μάσκαρα είναι δύο από τα πιο σημαντικά στοιχεία του μακιγιάζ! Ειδικά με την μάσκαρα μπορείς να τονίσεις και αν αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ με το eyeliner να δημιουργήσεις πιο εκκεντρικά looks. Τι γίνεται όμως όταν μουτζουρώνεσαι και μέσα σε ένα δεύτερο χαλάς την εικόνα που πάλευες να κάνεις; Δες πώς μπορείς να καθαρίσεις τις μουτζούρες με έναν απλό τρόπο!

Διαβάστε επίσης: Νέα έρευνα για το μακιγιάζ: Πόσο αθώο είναι τελικά;

Αντί λοιπόν να το σκουπίσεις απλά με λίγο χαρτί την περιοχή, κάτι που κάνει την μουτζούρα όχι μόνο να παραμένει αλλά και να εξαπλώνεται και να χαλάει το μακιγιάζ σου, δοκίμασε τον παρακάτω απλό τρόπο, που θα σου λύσει τα χέρια!

Πάρε το lip balm σου, και βάλε λίγη ποσότητα από αυτό στο σημείο που μουτζουρώθηκες από τη μάσκαρα ή το eyeliner και μετά, σκούπισε με ένα χαρτομάντιλο την περιοχή. Η μουτζούρα θα φύγει στο πι και φι. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εφαρμόσεις ξανά το κονσίλερ σου και να κάνεις καλό μπλέντινγκ ώστε να μην αφήσει γραμμές.

Αυτό πρέπει να είναι το πιο έντονο στοιχείο στο μακιγιάζ σου!

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού αποτέλεσε μεγάλη πηγή έμπνευσης και είδαμε πολλές νέες και καινοτόμες προτάσεις. Ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν, ήταν και η πρόταση του οίκου Balenciaga, ο οποίος την Κυριακή παρουσίασε μια πολύ δυναμική συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 και προτάσεις για το μακιγιάζ!

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις του φθινοπώρου! (Video)

Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας μπλέιζερς και κοστούμια, και ξεχώρισαν αφού συνδυάστηκαν και τονίστηκαν έξτρα με λεπτομέρειες!

Οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν τις εμφανίσεις λοιπόν, χρησιμοποίησαν αυτή την πρόταση του οίκου και στο μακιγιάζ, αφού στα πρόσωπα των μοντέλων υπήρχε ένα χαρακτηριστικό που ήταν πολύ περισσότερο τονισμένο από ότι τα υπόλοιπα.

Ρίχνοντας μια ματιά, παρατηρούμε ότι οι makeup artists επέλεξαν ένα φυσικό μακιγιάζ, που καλύπτει ελαφρά την επιδερμίδα των μοντέλων, όμως δίνει τεράστια έμφαση στα ζυγωματικά!

Ο Οίκος Balenciaga προτείνει τα power cheekbones για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 αγγίζοντας μάλιστα την υπερβολή, μα κάποια από τα μοντέλα να φορούν ψεύτικα πρόσθετα στοιχεία.

Η πρόταση του οίκου ίσως να αποτελεί μια νύξη στην τάση της σύγχρονης εποχής, όπου οι γυναίκες προτιμούν να επεμβαίνουν στην φύση και να καταλήγουν σε χειρουργικές, κυριώς αισθητικές, επεμβάσεις ή μια απλά αναφορά σε κάποιους πολιτισμούς, για τους οποίους τα έντονα ζυγωματικά είναι ένα σημάδι δύναμης!

Τρίχες της μύτης είναι η νέα τάση της μόδας που όλες οι γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι ατέλειωτος, αλλά αν σας αρέσει να τραβάτε τα βλέμματα του κόσμου, μην αναλώνεστε στις συνηθισμένες τάσεις της μόδας- αφού υπάρχει μια άλλη, νέα τάση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι 6 tips για να αφήνεις το άρωμά σου παντού!

Δείτε τα εξτένσιον των τριχών της μύτης. Στην ουσία δεν είναι εξτένσιονς, αλλά ψεύτικες βλεφαρίδες κολλημένες γύρω από την άκρη του κάθε ρουθουνιού, οι οποίες ξεδιπλώνονται για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα των μακριών τριχών που κρυφοκοιτάζουν έξω από τη μύτη σας. Η νέα “τάση” είναι δημιουργία μίας διασημότητας του instagram με το όνομα @gret_chen_chen.

“Όχι απλά ήθελα να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου, αλλά ήθελα να αναδείξω την αληθινή τέχνη. Είναι κάτι που όσο περισσότερο το βλέπουμε, τόσο λιγότερο παράλογο μας φαίνεται,” έγραψε η δημιουργός.

Εάν δεν θέλετε να κολλήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες στα ρουθούνια σας, μπορείτε να αφήσετε να μεγαλώσουν οι τρίχες της μύτης σας, έτσι ώστε να μπορέσετε μετά να τις κολλήσετε στο εξωτερικό των ρουθουνιών σας.

Τι λέτε; Θα δοκιμάζατε αυτή τη νέα “πρωτοτυπία”;;;

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share