Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Beauty review: Όλα όσα λάτρεψα στις νέες hair sheet masks του Wash & Go!

15 Οκτωβρίου 2019 12:40
Beauty review: Όλα όσα λάτρεψα στις νέες hair sheet masks του Wash & Go!

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ανακάλυψα ήδη το πιο hot προϊόν για τη φροντίδα των μαλλιών μου! Ποιό είναι αυτό; Η νέα μάσκα Hair Sheet Mask του Wash & Go, με υφασμάτινο σκουφάκι θερμότητας, η οποία έχει γίνει το απόλυτο φετίχ της καθημερινής μου περιποίησης. Ο λόγος είναι απλός...

Γιατί πρόκειται για μια πρωτοποριακή θεραπεία μαλλιών με υφασμάτινο σκουφάκι, που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε στεγνά όσο και σε νωπά μαλλιά. Η μοναδική της κρεμώδη σύνθεση απλώνεται πανεύκολα στα μαλλιά απελευθερώνοντας την απαραίτητη θερμότητα για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Όσο για το αποτέλεσμα, αυτό δεν είναι άλλο από ζωντανά και αναζωογονημένα μαλλιά και μάλιστα σε μόλις 15 λεπτά εφαρμογής.



Το καλύτερο όμως στο άφησα για το τέλος αφού η νέα αυτή μάσκα κυκλοφορεί στην ελκυστική τιμή των 3,89 Ε σε τρεις διαφορετικούς τύπους, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου. Έτσι, για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά ιδανική είναι η μάσκα για εντατική περιποίηση, ενώ για λάμψη και απαλότητα η μάσκα για κανονικά μαλλιά είναι η καλύτερη επιλογή. Τέλος, εάν βάφεις τα μαλλιά σου δοκίμασε τη μάσκα που προστατεύει το χρώμα τους.

Διάλεξε λοιπόν τη μάσκα που σου ταιριάζει και κάνε το δικό σου crash test!

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share