Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Το απόλυτο μυστικό για να βγάλεις μόνη σου τέλεια φρύδια!

Καλοσχηματισμένα φρύδια λεπτό!

12 Ιουνίου 2019 14:43
Το απόλυτο μυστικό για να βγάλεις μόνη σου τέλεια φρύδια!

Τα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ σου καθώς διαμορφώνουν το βλέμμα σου, αλλά και το πρόσωπο σου. Κάνε τέλεια φρύδια κι εσύ μέσα σε 5 βήματα μόνο!

Το κεφάλαιο φρύδια δεν είναι σίγουρα μία ευχάριστη διαδικασία για όλες μας, ενώ για τις περισσότερες που έχουμε δοκιμάσει να τους δώσουμε σχήμα μόνες μας οι πρώτες φορές στέφθηκαν σίγουρα με την αποτυχία..


Ωστόσο, σου λέμε πως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις, να βγάλεις μόνη τα φρύδια σου, αρκεί να ακολουθήσεις μερικά απλά βηματάκια για το τέλειο και επαγγελματικό αποτέλεσμα! Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα..

Τα βήματα είναι τα εξής:

undefined

1 Πριν ξεκινήσεις, αφαίρεσε οποιοδήποτε υπόλειμμα μακιγιάζ σε εκείνη την περιοχή και χτένισε τα φρύδια σου με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα.

2 Έπειτα, με ένα μολύβι ματιών κάνε το περίγραμμα από το οποίο θέλεις να πάρουν το σχήμα και να μοιάζουν τα φρύδια σου. Πρόσεξε, να είναι λίγο μεγαλύτερο από το όριο, ώστε σε περίπτωση λάθους να μην δείχνει άσχημο το αποτέλεσμα, αφού μπορείς να το διορθώσεις στη συνέχεια.

3 Ξεκίνα να βγάζεις τα φρύδια σου με ένα τσιμπιδάκι μέχρι να αφαιρέσεις κάθε τριχούλα έξω από το περίγραμμα!

4 Ξέβαψε πολύ καλά το μολύβι και διόρθωσε οποιοδήποτε σημείο δεν πρόσεξες!

5 Με ένα μικρό ψαλιδάκι κόψε τις τριχούλες που είναι πιο μακριές σε σχέση με το υπόλοιπο φρύδι.

Είσαι έτοιμη! Και πολύ πιο εύκολη η διαδικασία από αυτή που είχες στο μυαλό σου, σωστά;

Tα 3 βασικά λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια μόνη σου!

Tα 3 βασικά λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια μόνη σου!

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας και ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μας. Γι αυτό το λόγο, καλό είναι να μην πειραματιζόμαστε μόνες μας με την τύχη τους, ιδιαίτερα αν δεν είμαστε (και) σίγουρες. Φυσικά, όσο απλό ακούγεται το «βγάζω τα φρύδια μου», άλλο τόσο δύσκολο είναι να στεφθεί αυτή η προσπάθεια με επιτυχία, πετυχαίνοντας ένα άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση η συμβουλή και η καθοδήγηση ενός expert είναι η ιδανικότερη, οφείλουμε να ομολογήσουμε. Αν παρόλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε αυτή τη σχέση σου με το τσιμπιδάκι, τότε προσπάθησε τουλάχιστον να αποφύγεις να κάνεις τα παρακάτω λάθη.

1. Πες ΟΧΙ στο μεγεθυντικό φακό
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα «NO» όταν βγάζεις τα φρύδια σου, έχοντας το τσιμπιδάκι ανά χείρας. Κι αυτό γιατί, ο μεγεθυντικός φακός σε κάνει να βλέπεις και να θεωρείς αντιαισθητικές ακόμη και τις πιο μικρές τριχούλες, που στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι, με αποτέλεσμα να τις βγάζεις, υιοθετώντας ένα όχι και τόσο κολακευτικό- μάλλον υπερβολικό θα το έλεγα- αποτέλεσμα. Για αρχή, προτίμησε έναν κανονικό καθρέφτη, ενώ σε δεύτερη φάση φρόντισε να κρατάς τις απαραίτητες αποστάσεις. λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια

2. Τα σημεία που βγάζεις
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά τα σημεία που θα επέμβεις με το τσιμπιδάκι. Απόφυγε τις άγαρμπες κινήσεις και φυσικά να βγάζεις τις τρίχες στην εσωτερική γωνία των φρυδιών αλλά και αυτές πάνω από το τόξο του φρυδιού σου.

3. Δεν καταλαβαίνεις πως όλα δεν είναι ίδια και όμοια
Όπως και το σώμα σου, έτσι και τα φρύδια σου δεν είναι και δε γίνεται να είναι ολόιδια. Το υπερβολικό trimming σε κάθε περίπτωση δεν είναι η λύση. Γι αυτό το λόγο προσπάθησε να κάνεις focus στις τριχούλες που όντως σε ενοχλούν αφαιρώντας μόνο τις απαραίτητες. Για τα υπόλοιπα, φρόντισε να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα που θα γεμίσουν τα αντιαισθητικά κενά και θα βοηθήσουν στον παρόμοιο σχηματισμό τους, χτενίζοντάς τα προς τη σωστή κατεύθυνση κάθε φορά

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share