Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσοχή: Ποια καλλυντικά χρειάζονται ψυγείο το καλοκαίρι!

Κορίτσια δώστε βάση!

30 Μαΐου 2019 14:26
Προσοχή: Ποια καλλυντικά χρειάζονται ψυγείο το καλοκαίρι!

Αυτά είναι τα καλλυντικά που πρέπει να έχετε στο ψυγείο το καλοκαίρι! Κορίτσια προσοχή!

Με τον υδράργυρο να αναβαίνει καθημερινά, ήρθε η στιγμή να λάβετε δραστικά μέτρα για να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς. Πολλά από αυτά είναι «ευαίσθητα» και χρειάζονται ψυγείο τους καλοκαιρινούς μήνες για να μην αλλοιωθούν τα συστατικά τους, ενώ κάποια άλλα θα είναι πολύ πιο απολαυστικά όταν τα εφαρμόζετε αν είναι παγωμένα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποθηκεύετε τα πάντα δίπλα στα ζαρζαβατικά σας, μόνο τα παρακάτω χρειάζονται χαμηλές θερμοκρασίες.
Τα προϊόντα που θα πρέπει να βάλετε τώρα στο ψυγείο!

Gel ματιών
Εκτός του ότι είναι καλό για την κρέμα είναι ακόμα καλύτερο για τα μάτια σας αφού οτιδήποτε παγωμένο εξαφανίζει τα πρηξίματα στα μάτια.

Βερνίκια νυχιών

Στη ζέστη τα βερνίκια πήζουν και γίνονται πολύ πιο δύσκολα στη χρήση. Μάλιστα κάποια «σπάνε» και αλλοιώνεται το χρώμα τους. Στο ψυγείο, τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί.

Προϊόντα με βιταμίνες

Μόλις ανοιχτούν και έρθουν σε επαφή με τον αέρα, τα προϊόντα που περιέχουν βιταμίνες οξειδώνονται και χάνουν την αποτελεσματικότητά τους γρηγορότερα. Διατηρώντας τα στο ψυγείο παρατείνετε τις δυνάμεις τους.

Σπρέι προσώπου

Είτε είναι για τόνωση, ενυδάτωση, δροσιά ή οποιαδήποτε άλλη χρήση, διατηρήστε τα σπρέι προσώπου στο ψυγείο για τον απλούστατο λόγω του ότι θα σας φρεσκάρουν καλύτερα αν είναι δροσερά.

Μολύβια ματιών, χειλιών και κραγιόν

Η βάση αυτών των προϊόντων είναι κατά κύριο λόγο κέρινη κι έτσι είναι πιο επιρρεπή στο να αλλοιωθούν στις θερμοκρασίες δωματίου. Βάλτε τα λοιπόν στο ψυγείο και θα παραμείνουν άθικτα.

Τα 3 super tips για να κάνεις το τέλειο μακιγιάζ!

Πώς να βαφτώ μόνη μου;
Δώσε έμφαση στην επιδερμίδα: Ωστόσο, τα προϊόντα από μόνα τους δε δημιουργούν την απόλυτα αψεγάδιαστη επιδερμίδα που ζητάς.

Η ιεροτελεστία σου για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο περισσότερο έχει να κάνει με το τι χρησιμοποιείς κάτω από το μακιγιάζ και τον τρόπο που απλώνεις τη βάση σου.
1. Προτιμότερο είναι να απλώνεις μια λοσιόν αντί για μια παχιά κρέμα ενυδάτωσης κάτω από το foundation.

2. Ακόμα και αν η επιδερμίδα σου είναι λίγο πιο ξηρή από το κανονικό, επίλεξε ενυδατικά balms και λοσιόν τύπου essence: Είναι τα προϊόντα που εμπιστεύομαι και προτείνω για κάθε πρόσωπο που χρειάζεται απόλυτη ευκρίνεια, καθαρότητα και λάμψη, χωρίς ίχνος λιπαρότητας ή στιγμάτων.


3. Πριν απ’ όλα, δοκίμασε μια μάσκα προσώπου με βάση το γλυκολικό οξύ ή τη ρετινόλη, που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και χαρίζουν επιδερμίδα λαμπερή και σφιχτή. Πολύ κρίσιμος είναι και ο τρόπος που θα «σβήσεις» τηλιπαρότητα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σου, όπως είναι η ευρύτερη περιοχή γύρω από τη μύτη ή οι παρειές.

Ολοκληρώνοντας με λίγη neutral πούδρα που θα εφαρμόσεις με ένα μικρό πινελάκι σ’ αυτά τα σημεία, σιγουρεύεις ότι το πρόσωπό σου θα είναι φωτεινό χωρίς να γυαλίζει.
Μπορείς, επίσης, να δοκιμάσεις μια μικρή στρώση κονσίλερ σ’ εκείνες τις περιοχές για ομοιομορφ

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share