Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα σειρά bioten detox: H ιδανική φροντίδα προσώπου για την πόλη!

6 Μαΐου 2019 13:59
Νέα σειρά bioten detox: H ιδανική φροντίδα προσώπου για την πόλη!

Κούραση, ατονία και θαμπό δέρμα; Λίγο πολύ, εάν και εσύ είσαι κορίτσι της πόλης, όπως εγώ, σίγουρα θα έχεις δει κάτι από τα παραπάνω αποτυπωμένο στην επιδερμίδα σου εξαιτίας των περιβαλλοντικών ρύπων και του στρες.

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που συνεχώς αναζητώ μια ασπίδα προστασίας, που θα θωρακίσει το πρόσωπό μου προλαμβάνοντας τα σημάδια του χρόνου! Πρόσφατη ανακάλυψή μου δεν είναι άλλη από την νέα ολοκληρωμένη σειρά bioten Detox, η οποία έχει γίνει το must-have της καθημερινής μου φροντίδας.

Πάρε μια μικρή γεύση από τη ρουτίνα ομορφιάς μου...

Ξεκινώ το πρωί εφαρμόζοντας σε πρόσωπο και λαιμό το τζελ καθαρισμού της σειράς, το οποίο περιέχει ενεργό άνθρακα, που απομακρύνει οτιδήποτε περιττό αφήνοντας το δέρμα φρέσκο και δροσερό, ενώ ακόμη προετοιμάζει την επιδερμίδα μου για να απορροφήσει την κρέμα Detox.

Για τη βραδινή μου ιεροτελεστία χρησιμοποιώ το νερό καθαρισμού Detox, το οποίο αφαιρεί τα υπολείμματα του μακιγιάζ, ενώ δεν αμελώ λίγο πριν κοιμηθώ να εφαρμόσω την κρέμα νύχτας της σειράς.

Σημείωσε ότι η μοναδική σύνθεση στην κρέμα ημέρας και νύχτας της σειράς περιλαμβάνει ακόμη το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block, το οποίο προσφέρει ήπια αντιγηραντική δράση.

Για τις ημέρες που η επιδερμίδα μου είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη χρησιμοποιώ τη μάσκα Detox.

Τέλος, η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές και η συνολική σύνθεση των προϊόντων είναι από 80% - 94% φυσικής προέλευσης.


Κάπως έτσι, βρήκα την απόλυτη περιποίηση για την επιδερμίδα μου στην πόλη μέσα από τη νέα σειρά bioten Detox, που έχει γίνει πλέον αναντικατάστατη για την καθημερινή μου φροντίδα!

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share