Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Το κινητό και άλλα 2 πράγματα είναι οι χειρότεροι εχθροί της επιδερμίδας σου!

Κι όμως είναι αλήθεια!

11 Απριλίου 2019 09:49
Το κινητό και άλλα 2 πράγματα είναι οι χειρότεροι εχθροί της επιδερμίδας σου!

Αναζητώντας βέβαια, πολλές φορές τους τέλειους συμμάχους, καταλήγουμε στο να αμελούμε τους καθημερινούς εχθρούς που επιβαρύνουν την υγεία της επιδερμίδας μας.

1. Το κινητό σου και γενικότερα ο εθισμός στην τεχνολογία

undefined

Κάποτε ήταν απλά το κινητό μας. Πλέον, έχει εξελιχθεί σε προέκταση του χεριού μας και οι ώρες που περνάμε μπροστά στην οθόνη του είναι πολύ παραπάνω από αυτές που τελικά πιστεύουμε. Και δεν είναι μόνο η κούραση από τη συνεχή έκθεση στο μπλε φως που εκπέμπουν οι ψηφιακές οθόνες, είναι η γήρανση της επιδερμίδας μας η οποία επιταχύνεται, οι μαύροι κύκλοι που γίνονται ολοένα και πιο έντονοι, αλλά και η θαμπάδα - έλλειψη λάμψης- που τελικά αποκτά η επιδερμίδα μας. Η λύση; Αρχικά ένα break από το κινητό σου ή την οθόνη του υπολογιστή σου (όταν δεν είναι ανάγκη) και έπειτα η τακτική- καθημερινή χρήση της κρέμας ματιών.

2: Το ντεμακιγιάζ που ΞΕΧΝΑΣ να κάνεις

undefined

Είτε βάφεσαι έντονα, είτε καθόλου, ο κανόνας του ντεμακιγιάζ είναι αυτός που επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση και αυτός που επιτρέπει στην επιδερμίδα σου να αναπνεύσει και να παραμείνει λαμπερή. Όσο κουρασμένη και εάν είσαι, λοιπόν, ποτέ να μην παραλείπεις να καθαρίζεις το πρόσωπό σου από το μακιγιάζ και τους ρύπους λίγο πριν πέσεις για ύπνο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου

3: Η αφυδάτωση

undefined

Δεν είναι ανάγκη να δεις τις γραμμές της αφυδάτωσης να σχηματίζονται στο πρόσωπό σου ή την επιδερμίδα σου να χάνει τη λάμψη της για να καταλάβεις πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για ενυδάτωση. Εκτός από το νερό, τη διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου που μπορεί να επιβαρύνει την κατάσταση, μην ξεχνάς καθημερινά να απλώνεις την ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο αλλά και το λαιμό και το ντεκολτέ σου.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν βάφεσαι!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν βάφεσαι!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ σου και δείχνεις ξεπερασμένη
Το μόνο που δεν πρέπει να δείχνει μια γυναίκα είναι ντεμοντέ με την κακή έννοια. Δηλαδή να μην ξέρει ότι κάποιες τάσεις είναι είτε κακαίσθητες, είτε ξεπερασμένες είτε και τα δυο μαζί.

Δυστυχώς μερικές γυναίκες ακόμη κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος στο μακιγιάζ τους και εκπλήσσομαι που δεν το αντιλαμβάνονται, αφού εκτός από πολύ πασέ είναι και πολύ άσχημο.

Ποιο είναι αυτό: Xρησιμοποιούν σκούρο μολύβι στο περίγραμμα των χειλιών τους και όχι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν τους, πράγμα που κάνει μια άσχημη κακαίσθητη αντίθεση με τα χείλη τους.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν βάφεσαι!

Εάν ακόμη βάφεστε έτσι, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σταματήστε το. Δεν κολακεύει και δείχνει ότι είστε προσκολημμένη σε παλιακές μεθόδους μακιγιάζ. Το μολύβι χειλιών πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share